Pàgines

dijous, 11 d’octubre del 2007

Demà divendres, inauguració del nou curs del Cau al Castell d’en Boix

Agenda

El 12 d’octubre és cada any el dia escollit per l’Agrupament Escolta i Guia Rocaguinarda de Taradell (El Cau) per començar el curs educatiu.

Com cada any les unitats dels més grans (els Pioners, les Caravel·les, els Ràngers i les noies Guies) pujaran a dormir aquesta nit a la Bauma del Castell i demà a primera hora pujaran els més petits, acompanyats dels caps d’unitat corresponents.

Cap a quarts de 10 del mati la xocolata i la coca ja estarà apunt i començarà el tradicional esmorzar del Castell. Cap a les 11 del mati està prevista la missa al Castell i després l’acte oficial de canvi de unitats, presentació dels equips de caps i la inauguració formal del curs.


Una bonica diada que permet, si no plou, passejar i veure el paisatge de Taradell, buscar algun bolet, esmorzar i presenciar una bonica celebració de inauguració i benvinguda.

No us ho perdeu! (us recordem que si voleu apuntar el vostre nen al Cau, el diumenge 21 a la tarda podeu anar al local de l’agrupament i us atendran els caps)

Celebració del centenari a Montserrat

D’altra banda, i parlant d’escoltisme, aquest dissabte dia 13 és fa la celebració del centenari de l’escoltisme a Montserrat.

Es celebra que fa 100 anys en Baden Powell va fer el primer campament escolta amb 20 nois a l’illa de Brownsea. Avui, cent anys després, hi ha al món més de 40 milions d’escoltes.

Per celebrar-ho ben celebrat els Minyons Escoltes i Guies de Catalunya han organitzat per dissabte una diada on s’hi convida a tothom que sigui o hagi estat escolta o guia, o be tingui ganes d’anar-hi.

Els actes començaran amb la benvinguda a la plaça de Santa Maria, davant del Monestir, a 2/4 d’11 del mati. Després es farà el Raid del Centenari que consistirà en una caminada per les muntanyes de Montserrat. A 2/4 de 2 es farà el dinar de germanor a l’inici del camí de Sant Miquel (el dinar se’l porta cadascú) i desprès a les 3 de la tarda hi ha una Missa al pati de davant de la Basílica que estarà oficiada per 4 bisbes i el pare abat. A les 4 de la tarda es farà un Foc de Camp a la plaça del monestir i a les 6 de la tarda, després de berenar, es cantarà l’hora del adéus.

Si hi voleu anar recordeu-vos de portar el dinar, la cantimplora, el fulard (si el trobeu) i sobretot un grapat de terra de Taradell, o del vostre poble actual, dins d’una bosseta.

Sens dubte serà una bonica diada per recordar vells i bells temps que està oberta a tothom que hi vulgui participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada