Pàgines

dijous, 28 de febrer del 2008

Surten les bases del 6è Premi Literari Solstici

Agenda


Aquesta setmana han sortit les bases del 6é Premi Literari Solstici que organitzen la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell i l’associació Gent d’aquí.

El Premi és obert a tres categories (menors de 12, de 13 a 18 i majors de 18 anys) i és poden presentar obres de poesia i prosa de qualsevol tema, sempre que siguin inèdites i escrites en català.

Les obres s’han de presentar abans del 25 d’abril a la mateixa Biblioteca amb el format que s’indica en les bases que adjuntem. El veredicte i el lliurament de premis es farà el dia 21 de juny a la Biblioteca.

1 comentari:

  1. Bona tarda.
    M'adreço a vostès per fer el següent suggeriment.
    Si bé és cert que disposar d'un concurs literari tan bonic com aquest és una bona oportunitat per a l'escriptura, penso que s'hauria de poder optar a la presentació dels treballs en més d'un format. M'explico.
    L'elaboració dels quaderns de poesia estic convençut que dónen molta comoditat als jurats, i de fet és aquest el mètode més utilitzat en tots i cadascun dels concursos literaris del nostre país, però preparar-ho és car, i a vegades fer-ho arribar tampoc és el més còmode. Jo demano si hi hauria alguna possibilitat, encara que fos en un futur, de trametre els treballs per internet. Penso que això ajudaria a una major afluència de treballs al concurs, una competència, així doncs, més alta, i per tant, una encara major qualitat final.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina