Pàgines

divendres, 21 de novembre del 2008

Aquest cap de setmana "El Camí" passa per Taradell

Agenda


Després de la presentació de la Guia de “El Camí” que es va fer dimecres a la biblioteca, aquest cap de setmana es fa la inauguració oficial del tram que passa per Taradell.

La caminada s’iniciarà el dissabte a les 9 del mati a Viladrau, a la Plaça de l’església. Prèviament, a les 8, hi haurà un autocar que sortirà de l’estació de Busos de Vic. De Viladrau s’enfilarà cap a Taradell amb la previsió de coronar el Castell de Can Boix a la 1 del migdia a els rebran els bandolers d’en Toca-Sons i membres del CET.

Després de dinar, la caminada seguirà cap a Taradell i a les 4 de la tarda està previst fer l’entrada a per la Plaça de Santa Llúcia. La rebuda anirà a càrrec dels Tonis i dels Gegants de Taradell i a les 5 de la tarda es farà una benvinguda a l’Ajuntament.

A les 6 de la tarda està prevista una visita a l’Alzinar de la Roca i després els participants aniran a sopar i dormir al Mas Can Pic. L’endemà la caminada seguirà cap a Santa Eugènia i Vic on seran rebuts per una Cercavila cultural amb els gegants de la Riera, els gegants del Remei i els grallers de Roda.

Us mostrem el full de ruta dels caminants. Si feu dos clicks al damunt de la imatge la veureu més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada