Pàgines

dimarts, 30 de març del 2010

Llum verda als projectes del FEOSL

Ajuntament

El Ministerio de Política Territorial ha donat llum verda als projectes que ha presentat l'Ajuntament de Taradell a la convocatòria del Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local (FEOSL 2010). En aquesta convocatòria, a Taradell li correspon un total d' 640.969 €, quantitat total que es destinarà a inversions.

Els projectes que es finançaran en la seva totalitat per el FEOSL 2010 són els següents:

1. Reparació de la piscina municipal del poliesportiu del Parc d'esports. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 269.960 €. Aquest projecte pretén la rehabilitació de la piscina descoberta del poliesportiu del Parc d'Esports per tal de resoldre les fugues d'aigua que fan insostenible el seu manteniment i seguretat sanitària així com els defectes d'estructura provocats pel pas del temps.

2. Projecte de renovació de la il · luminació de la zona de Castellets. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 179.977,64 €. El projecte permetrà la millora de la instal · lació d'enllumenat públic i soterrament parcial de les línies de baixa tensió de la zona anteriorment esmentada.

3. Millora dels vestidors del camp de futbol municipal. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 79.890 €. El projecte engloba la millora dels vestidors ja existents i dels accessos del camp de futbol de sota les grades.

4. Substitució de la calefacció del Casal d'Avis. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 33.756,23 €. Aquest projecte pretén la substitució de la calefacció del Casal d'Avis per tal d'obtenir un major confort i incrementar l'eficiència i estalvi energètic.

5. Projecte d'instal · lacions audiovisuals pels espais polivalents del Centre Cultural Costa i Font
A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 37.692,70 €. Aquest projecte renova i millora diversos aspectes d'il ·luminació i so dels principals espais del Centre Cultural.

6. Xarxa de connexi ó i millora de les TIC en els edificis públics. A aquest projecte s'hi destina un pressupost de 39.692,42 €. El projecte permetrà la implantació de xarxa sense fils que permetrà la connexió d'edificis municipals amb tecnologia WIMAX i ampliar els espais de connexió wifi, així com dotar d'equips TIC a diferents espais del Centre Cultural.

Més informació: Taradell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada