Pàgines

dijous, 27 de gener del 2011

Avui es celebra el Ple de Gener

Ajuntament

Avui al vespre es celebra el ple corresponent al mes de gener. L'acte es farà com sempre a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l'ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens


1.- Aprovar l'acta de la sessió anterior

2.- Aprovar, si escau, inicialment el pressupost general per a l'any 2011, les bases d'execució i la plantilla de personal.

3.- Aprovar, si escau, l'ampliació de la delegació en la Diputació de Barcelona perquè mitjançant el seu organisme de gestió tributària exerceixi, per compte d'aquesta corporació, les competències de recaptació dels tributs que s'especifiquen: contribucions especials i costes judicials derivades de procediments contenciosos administratius.

4.- Aprovar, si escau, inicialment el resum numèric general del padró municipal d'habitants a 1 de gener del 2010.

5.- Aprovar, si escau, inicialment l'expedient de delimitació del termini municipal de Taradell i de nomenamet de la Comissió Municipal de delimitació.

6.- Aprovar, si escau, l'adhesió de la corporació al conveni marc de col·laboració entre l'agència de residus de Catalunya i les entitats gestores dels sistemes integrats de gestió (SIG) de residus de piles i d'acumuladors.

7.- Aprovar, si escau, inicialment l'expedient d'oficialització de l'escut de Taradell.

8.- Aprovar, si escau, l'atorgament de bonificació en la quota de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres de la sol·licitud de llicència urbanística d'obres expedient número 260/2010.

9.- Aprovar, si escau, la ratificació del decret d'alcaldia de data 5 de gener de 2011.


B)Mocions


10.A- Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d'òrgans municipals

11.- Comunicacions diverses al ple

12.- Control d'òrgans municipals, precs i preguntes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada