dissabte, 25 de juny del 2011

Aquest dilluns comença el 27è Torneig de Futbol 5 de Taradell

Esports


A partir de quarts de vuit d'aquest dilluns es dóna el tret de sortida a una nova edició del Torneig de Futbol Sala de Taradell, que enguany ha batut un nou record d'equips inscrits amb un total de 85.

Cada dia es disputaran partits fins a quarts de 12 de la nit en quatre camps. Aquest any hi ha set categories: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Femení Sènior i Femení Cadet.El Torneig s'allargarà fins el 30 de juliol.

Podeu consultar els resultats, el calendari i les classificacions a la pàgina web de la UD Taradell, en l'apartat dedicat al Torneig F-5 Taradell.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Poc entro el bloc, i estava mirant les noticies d'aquest últim més. Es fa una festa de l'Esport, s'homenatge els esportistes però jo crec que no només els esportistes són els que han de ser homanetjats.

Tenir coses com aquest torneig que portin bon ambient i molta gent, crec que això també es premiable com moltes altres coses. Jo incitaria a l'ajuntament que fes homanatges amb aquestes persones que porten les diferentes activitats del poble.