Pàgines

dimecres, 27 de juliol del 2011

Aquest dijous ple municipal del mes de juliol

Ajuntament


Aquest dijous al vespre es celebra el ple corresponent al mes de juliol. L'acte es farà com sempre a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 9 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Aquests són els punts de l'ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l'acta de la sessió anterior

2.- Aprovar, si escau, la delegació de funcions de la gestió i explotació del servei de la deixalleria municipal de Taradell i l'esborrany del conveni de cooperació entre l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat intermunicipal voluntària La Plana per a la gestió i explotació del servei de la deixalleria municipal de Taradell.

3.- Aprovar, si escau, l'atorgament de les subvencions esportives i culturals any 2011.

4.- Aprovar, si escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2011, expedient núm. 1, incorporacions de crèdits.

5.- Aprovar, si s'escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2011, expedient núm. 2, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordindaris.

6.- Aprovar, si s'escau, inicialment el projecte tècnic executiu i l'estudi de seguretat i salut de l'obra local ordinària "Espai d'aigua a Taradell, fase 1.2".

7.- Aprovar, si s'escau, el plec de clàusules jurídiques i econòmicoadministratives particulars de la licitació pública, de tramitació ordinària, procediment de selecció de contractista obert i forma d'adjudicació a l'oferta econòmicament més avantatjosa amb més d'un criteri de valoració, per a l'adjudicació del contracte d'obres per a l'execució del projecte tècnic executiu de l'obra local ordinària "Espai d'aigua a Taradell, fase 1.2", i la convocatòria de la licitació.

8.- Aprovar, si s'escau, definitivament l'expedient d'operació jurídica complementària del projecte de reparcel·lació del pla de millora urbana de la unitat d'actuació núm. 4 "Carretera de Balenyà".

B)Mocions

9.A- Moció


C) Comunicacions diverses al ple i control d'òrgans municipals

10.- Comunicacions diverses al ple
11.- Control d'òrgans municipals, precs i preguntes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada