Pàgines

dimecres, 18 d’abril del 2012

Aquest dijous es celebra el ple del mes d'abril

Ajuntament


L'Ajuntament de Taradell celebra aquest dijous, 19 de febrer, el ple ordinari d'aquest mes. La sessió començarà a 2/4 de 9 del vespre a la sala de plens. Es pot seguir en directe per Ràdio Taradell. L'ordre del dia és el següent:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l'acta de la sessió anterior, d'1 de març de 2012.

2. - Aprovació inicial del resum numèric general del padró municipal d'habitants a 1 de gener de 2012.

3.- Aprovar, si s'escau, definitivament l'expedient d'oficialització de l'escut de Taradell.

4.- Aprovació de les actes de delimitació de termes entre el municipi de Taradell i Santa Eugènia de Bega, Seva, Viladrau, Sant Julià de Vilatorta.

5.- Aprovar, si s'escau, la certificació núm. 4 de "l'Espai d'aigua a Taradell. Fase 1.2".

6.- Aprovació de la certificació núm. 6, de l'obra "Projecte urbanització del casc antic 1a fase".

7.- Aprovar, si s'escau, la certificació núm. 4 del "Projecte per a la millora de la urbanització del barri Montrodon de Taradell".

8.- Aprovació de les Bases i Convocatòria per a la concessió de Subvencions en règim concurrència competitiva per a entitats l'any 2012.

9.- Ratificació de l'acord de la Junta de Govern Local, de data 19 de març de 2012, de l'adhesió al Pla Extraordinari d'Assistència Financera Local.

10.- Aprovació del Plec de Clàusules Administratives Particulars que han de regir per la concessió administrativa de la utilització i explotació del Bar i la Terrassa lateral exterior del Centre Cultural Costa i Font.

11.- Aprovació del Plec de Clàusules Administratives Particulars i Plec de Clàusules Tècniques que han de regir per la concessió administrativa de la utilització i explotació del Bar-Restaurant del Parc de la Font Gran.

B) Comunicacions diverses al ple, control d'organs municipal, precs i preguntes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada