dimecres, 28 de maig del 2008

Entrevista de Quico Homs a Els Matins

Noticies

Us enllaçem amb l'entrevista que el taradellenc Francesc Homs ha fet aquest mati a Els Matins de Josep Cuni. El diputat de CiU ha dit que des de Madrid se'n riuen una mica de la política catalana i del tripartit, i ha dit que l'única manera de fer-se valer pel que fa a la negociació del finançament és fer un front comú entre tots els partits.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai Quico, Quico, ara farem front comú? ara toca, oi? Clar que s'en riuen de Catalunya i més que s'en riuran amb politics aixi.
Pero si escolteu aquesta entrevista amb els ulls tancats, qui xerra, en Mas, l'Homs o qualsevol politic convergent?, tots tallats per el mateix patró.
Costa mantenir-se a dalt, s'han de fer uns papers... molt bons comediants, si senyor!
Aixó sí, sempre en nom de Catalunya.

Anònim ha dit...

estic d'acord amb una part del comentari d'abans, excepte una cosa: no tots els de CiU son iguals. Sí que es cert que parla igual que en Mas, però és que abans, ja fa un temps, parlava igual que en Pujol! Jaja, que el fitxin a Polònia!

Anònim ha dit...

Ai tripis, tripis, com us agradaría tenir polìtics d'aquest nivell, i sino mireu cinc anys governant i que té Catalunya ... rés, no han fet rés de rés. Ah si han fet informes.
Però Quico no et facis il·lusions, els tripis nomès volen la poltrona, a l'hora de la veritat en Montilla estrà sopant amb en Chaves, en Carod proclamarà l'independència (nomès ho farà si és dimarts i dijous la resta de la setmana no toca), en Puigcercòs primer s'ha d'aclarir si és lliberal o d'esquerres, en Saura està ocupat amb el Fhen-Sui.
Al final estareu sols com sempre, perquè els tripis nomès saben criticar i destruïr, i per tant la feina l'ha de fer un altre, i sino recorda l'Estatut tot eran crítiques i de moment és l'unic que tenim, un estatut que els tripis no saben (o no volen) aplicar.
Endevant Quico, Catalunya necesita gent com tú, polítics de pedra picada i no tripis.

Anònim ha dit...

Vols dir politics trepas, no?
Politics que saben treballar molt bé per els seus interessos. Politics que fan el ploricó per qué ara toca. Politics que ens rebaixan un estatut a canvi de sortir a la foto. Politics que han xuclat de la mamella durant molt de temps i con que ara l'han perdut, fan com els nens petits, ploren. Politics que estaven ben apoltronats a uns sillons durant 23 anys i no varen fer res, aixó sí, teniem estabilitat, mentrestant a Madrid feien i desfeien al seu gust, mentre el catala anava cada dia a la baixa, per qué alguns d'ells, en l'intimitat familiar només parlen el castellà, i ara s'esgarrifan d'un president no nascut a Catalunya, quin horror! aixi també deu ser un horror totes les persones que estan emparellades amb andalusos, per qué clar, si critiquen a en Montilla, tots els que ens diem, per exemple: Morcillo, Martinez, Rodriguez, Sanchez... tampoc som dignes de ser res de res, vaja, ciutadans de segona.
Politics de doble moral!Ara toca ( si em va bé) ara no toca (per que sí)
Em sembla que tots, convergents, esquerrans, verds... tots hauriem de parar de jugar i posar-nos les piles, i no només de cara la galeria (teles, radios...)
Potser demano una utopia?

Anònim ha dit...

Així m’agrada, el frikisme portat a extrems superlatius, l’anàlisi estúpid presentat com a dogma moral, trinxem’ho tot perquè el tripartit és dolent però abans era pitjor, polítics trepes i que només treballen pels seus interessos … excel·lent anàlisis ¿has estat pensat molt per treure aquesta conclusió com a veritat inqüestionable?, això es la gilipollada més generalista que s’ha dit mai, pròpia d’un país en franca decadència. “polítics apoltronats que no varen fer res” un altre perla de la matèria gris d’un friki, sense comentaris, com es nota que no vivies a la comarca fa 30 anys, perquè et puc dir que Catalunya com a país i com a societat mai no ha tingut un periode millor com els 23 del Pujol, escoles, universitats, assistència social, estat del benestar, … i sobretot orgull d’un país als seus orígens i als seus gestors, el Pujol era respectat arreu del món, era rebut amb honors de cap d’estat a país de la UE, el coneixien a totes les cancelleries mundials, ell solet va ser capaç d’aturar la LOAPA, és va mantenir al seu lloc durant un cop d’estat, va obrir hospitals per tota Catalunya, va triplicar el nombre d’escoles, va crear la xarxa d’assistència social, va defensar contra tothom la llei de normalització lingüística, i això ho va poder fer, perquè la gent tenia orgull de pertanyença. I ara que tenim; MAT, AVE, aigua, informes (molts informes de la cabra hispànica), això si independència de pa suca amb oli, ahhh no com ho van fer anar … “nacionalisme de pluja fina”, el frikisme al poder i així ens va.
“S’esgarrifen d’un President no nascut a Catalunya” uff quin argument més meditat, el problema d’en Montilla es que no creu que Catalunya sigui una nació amb drets sobiranistes, aquest és el problema, els independentistes ens han posat com a President un tio que només creu en la viabilitat del estat Espanyol, i això son paraules d’ell.
“Doble moral” … la teva, treballador incansable per Catalunya.
“Polítics trepas i ploramiques”, home és clar que a Taradell en tenim d’aquests, però no son a convergència …
Només afegir-me a l’anònim de suport a l’Homs, al qual conec bé i se perfectament que no treballa pels seus interessos i té clar pel camí que vol portat a Catalunya.

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja
Despres de riura una mica, nomes una mica dels teus arguments, que et sembla fem en Pujol sant i martir?
I d'educació, tu no devies pujar al costat del teu idol, per qué t'en falta molta.
No hi ha res mes cec que uns ulls que no hi volen veura, i aquest es el teu cas.
Ho sentó, el que es simplista, per no posar-me al teu nivell, amb els insulst que dirigeixes a tot aquell que no pensa com tu, ets tu, res no es improvisat, avans de parlar, informat, només una mica, de quan hi va haver els primer moviments de la MAT, nomes aixó, crec que no serà un exercici massa costos per a tu, i despres opina, pero no avans.
I treuta aquesta rencunia que tens a dins o sino et farà mal, les eleccions son cada 4 anys, mes o menys, aixó es democracia.

Anònim ha dit...

Visca el frikisme, nova religió.

Mira on estàn els que dien NO A LA MAT, a la poltrona, i els que dien NO TRANSVASSABENT, a la poltrona... etc, etc.
Colla de galifradeus, pirates, demagogs, gent sense valors ni escrúpols que per un cadira venen als seus propis fills...
Miran el que estan fent a un partit històric com ERC, l'estan trecant, i no pararn fins fer-lo desapareixen, amb postulats frikis i panamericans.