dissabte, 2 d’octubre del 2010

Taradell Bloc guanya els premis Blocs Catalunya 2010

Noticies

Toni Reig, amb el premi
Taradell Bloc ha estat el guanyador dels premis Bloc Catalunya 2010 en la categoria del millor bloc corporatiu.

Toni Reig, creador i editor del bloc, ha agraït aquest vespre des del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, on s’ha fet l’acte de lliurement de guardons, la confiança que li han dipositat els tardaellencs en aquest projecte.

Els altres premiats han estat: "Som la Llet" d’Alba Padró a la categoria de blocs personals, Lo Cantich de Toni Arencón a Cultura, El Vaixell d'Odisseu de Jordi Rincón a Educació, La primera esmena d'Antoni Bassas a Politica, L'illa del llibres a Literatura, la cuina vermella a gastrònomia, El racó dels meus somnis a audiovisuals, Blaugranes en cadira de rodes a Esportius i L'Espai Internet a Tecnòlogia.

Foto dels guanyadors dels Premis Blocs 2010
L’origen de Taradell Bloc

Taradell Bloc va néixer el 2007 coincidint amb les eleccions municipals per oferir una informació més pròxima i detallada dels comissis del poble. Però, un cop passats els quinze dies de campanya i en veure la bona rebuda que havia tingut l’eina virtual entre els ciuitadans de Taradell, Toni Reig va decidir continuar tirant la iniciativa endavant.


El bloc, amb tres anys llargs de vida, s’ha convertit en un espai de referència informativa al poble de la comarca d’Osona, ja que és un altaveu del que passa a Taradell i una porta oberta a tots els ciutadans del poble que vulguin fer-hi aportacions. Molt sovint, són els mateixos ciutadans i sobretot les entitats locals, que envien una fotografies de denúnica o articles d’opinió per publicar al bloc, de manera que Taradell Bloc no només neix pel poble sinó també de la gent que hi viu.
Toni Reig, recollint el premi (Foto: STIC.CAT)

Toni Reig, fent els agraïments (foto: Diari Maresme)

10 comentaris:

Manel ha dit...

La bona feina sol tenir recompensa, MOLTES FELICITATS!!!!!

JRoca_Font ha dit...

Moltes felicitats Toni per aquest merescut premi. Aquest bloc és referent en informació municipal actualitzada, enhorabona!
Salut

Dolo ha dit...

Felicitats !!! I visca el nostre poble!!!

Carles Camps ha dit...

Enhorabona Toni i gràcies per el bloc !!!!

David Espuña ha dit...

Enhorabona, i sobretot molt bona feina.
Seguim endavant.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, és un premi merescut per la bona feina que fas!!

Som Dones
Taradell

Bernat ha dit...

Enhorabona !!!

Toni Arencón i Arias ha dit...

Amics de Taradell: l'enhorabona. Ja vaig tenir l'oportunitat, Toni, de saludar-te personalment. Endavant! Ja veig que avui toca duatló!

Des de Lo Càntich: Toni Arencón i Arias

Taradell Bloc ha dit...

Gràcies a tots!

Toni, Felicitats a tu també pel Premi a Lo Cantich! Esta molt be que hi hagi blocs de poesia de tanta qualitat i que, a més, es premiin!

Felicitat i endavant!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Toni!!! una abraçada des de terres penedesenques!!!

Salut i molt bona feina!!!

a10, Jordi Julià i cia.
Gelida.