dimarts, 19 d’octubre del 2010

Dijous es celebra el Ple d'Octubre

Ajuntament

Dijous al vespre es celebra el ple corresponent al mes d'octubre on es discutirà el plec de clausules de la primera fase de la urbanització del casc antic de Taradell, així com la imposició de les contribucions especials pertinents.

La celebració es farà a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i els punts de l'ordre del dia són els següents:

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si escau, la modificació d'ordenances fiscals pel 2011.
3.- Aprovar, si escau, l'esborrany del conveni per a la prorroga del contracte per a la gestió del servei municipal d'aigua potable al municipi de Taradell.
4.- Aprovar, si escau, inicialment la modificació de crèdits del pressupost 2010, expedient num. 4, suplements de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.
5.- Aprovar, si escau, el plec de clausules economicoadministratives particulars per a l'adjudicació del contracte d'obra "Projecte d'urbanització del casc antic de Taradell, 1ª Fase", Expedient Num. 7/2010/Obra, de tramitació urgent, procediment de selecció del contractista obert i adjudicació a l'oferta econònicament més avantatjosa amb més d'un criteri de valoració, i la convocatoria de la licitació.
6.- Aprovar, si escau, la imposició de contribucions especials per al finançament de part del cost de l'obra "Projecte d'urbanització del casc antic de Taradell", 1ª Fase, Expedient num. 7/2010/OBRA.
7.- Aprovar, si escau, la ratificació de les resolucions núm. 18 de la Junta de Govern Local del dia 13-09-2010 i num. 14 de la Junta de Govern local del dia 20-09-2010.

B) Mocions
8.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’òrgans municipals.
9.- Comunicacions diverses al Ple.
10.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.