dimecres, 30 de juliol del 2008

En Miquel Vila estrena bloc

Webs i Blocs de Taradell

En Miquel Vila i Solà, que es va presentar com a cap de llista a les últimes eleccions municipals per la llista del PSC, ha estrenat aquesta setmana un bloc a internet i ha esdevingut d'aquesta manera el primer polític 2.0 de Taradell.

El bloc el trobareu a: http://www.miquelvilasola.blogspot.com/ i de moment hi podreu veure uns apunts que fan referència a la darrera campanya electoral.

Esperem que de seguida es posi al dia i faci del bloc on bona eina ciutadana. Qui serà el proper?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, però el podria posar en català, no?

Miquel Vila Solà ha dit...

Molt agraït Toni per donar a conèixer el meu bloc en el teu espai.
Vull expressar que el bloc és un espai obert a tothom, vilatans de Taradell, i amics i amigues d´arreu del món, per esdevenir-se, en la mesura de lo possible, un lloc d´intercanvi humà, social, polític i cultural.
Vull expressar que en els apunts que he anat realitzant aquests dies hi ha notícies diverses dedicades al món de la política local, sobretot a la campanya electoral de l´any 2007, com a record a les vivències amb els meus companys, però també hi ha algunes notícies més actuals de l´any 2.008 que han passat desapercebudes.
A més a més, també hi podreu trobar elements més íntims i personals, com el meu bagatge professional i social, i temes més íntims com poesies escrites per mi i cançons, en la meva faceta de músic i poeta, molt desconeguda per molta gent, especialment de Taradell.
La plantilla del Blogger la vaig agafar en castellà i gràcies a l´internauta anònim que ha deixat el comentari he descobert que també puc tenir plantilla en català. Ja ho aniré pulint tot, doncs només fa dos dies que hi escric i he d´anar coneixent tots els elements.
La majoria dels escrits els realitzaré en català, doncs és la meva llengua materna.
De tota manera, si vull manifestar que per la meva afició d´escriure poesies i composar música, he tingut la sort de conèixer molta gent relacionada amb el món de la cultura de diversos països i que m´escriuran en castellà, i és per això que en molts apunts del bloc el text és i serà bilingüe, per tal d´arribar a les amistats que tinc arreu del món.
De nou manifestar la meva satisfacció per la bona acollida que ha tingut el meu bloc i exposar que en el mateix estic a la disposició de totes les persones.
Una abraçada a tothom.
Miquel Vila Solà.

Anònim ha dit...

Ja m'ho pensava que devies desconèixer l'opció de català i per això no hi estava. Per això vaig fer el comentari. En cap cas qüestiono el fet de publicar en diverses llengües.

Manel ha dit...

Doncs jo si. Si la teva llengua materna es el català no veig perquè has d’escriure amb castellà o bilingüe, perquè et puguin entendre.

1er - Ells mai no ho farien.

2on - Existeixen multitud de maneres de poder traduir qualsevol pàgina d’Internet amb dècimes de segon, a la llengua que vulguis. Sabem que no son perfectes però el suficient per facilitar la comprensió.
Entenc que si fas una poesia en castellà, la publiquis amb castellà, però no una noticia o un escrit.

Et recomano aquest enllaç de la generalitat que et permetrà posar un traductor automàtic al teu blog, sense cap cost i a la llengua que vulguis: http://traductor.gencat.net/jsp/button-download.jsp?locale=ca
Veuràs que és molt fàcil, si tens algun problema, ho fas saber i et donarem un cop de mà.