dilluns, 1 de setembre del 2008

L’Ajuntament rebrà 7.200 euros per millorar l’enllumenat de la Sagrera


Ajuntament

L’Ajuntament de Taradell ha rebut aquest estiu una subvenció de la Generalitat de Catalunya per un valor de 7,200 euros que servirà de millorar l’enllumenat públic a fi efecte de reduir la contaminació lumínica.

La subvenció es destinarà a reformar l’enllumenat de l’entorn de l’església i de la Sagrera, que actualment és una instal•lació antiga que no compleix amb la normativa actual. Aquest enllumenat suposa molta despesa a causa de les averies que s’hi produeixen i del gran consum d’energia. Amb la reforma s’aconseguiran millores energètiques, mediambientals i econòmiques ja que consumirà menys.

Per aconseguir la subvenció es va haver de redactar un Pla d’adequació de la il•luminació exterior existent a Taradell que consistia en fer un anàlisi de la il•luminació per zones de contaminació, detallar les actuacions previstes per ordre de prioritat, i fer un calendari d’adaptació a la normativa ambiental.

Us mostrem un vídeo de El 9 TV que il·lustra aquesta noticia i que va ser emès aquest passat mes d'agost per la cadena de televisió del bisetmanari osonenc.