dimarts, 30 de juny del 2009

ERC assistirà al Ple de dijous

Ajuntament

El proper dijous es celebra el Ple del mes de juliol i tot indica que, desprès de l'abandonament del Ple de maig i de l'absència del Ple de juny, el grup municipal d'Esquerra hi participarà.

Durant aquest mes de juny les tres parts han dialogat i han arribat a una acord es farà public avui a la tarda en una roda de premsa que s'ha convocat a les 6 a l'Ajuntament.

Respecte al Ple de dijous es preveu un ple força curt amb només 5 punts on hi ha l'aprovació d'un parell de convenis, la modificació d'un contracte de concessió administrativa i l'aprovació del Compte General del Pressupost del 2008.


Ordre del dia – Objecte de la sessió

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l'acte de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si escau, la prorroga del conveni subscrit amb Gas Natural Distribución SDG, SA, per l'any 2009.
3.- Aprovar, si escau, la modificació del contracte de la concessió administrativa de l'ús d'un terreny de domini públic, situat al carrer Santa Fe, S/N, de la Urbanització Miranda La Plana-La Roca de Taradell feta a Masia La Roca, S.L.
4.- Aprovar, si escau, l'esborrany de conveni tipus per a la realització de les obres de manteniment i conservació de camins inclosos al Pla de Camins d'interès comarcal, a signar entre el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Taradell.
5.- Aprovar, si escau, el compte general del pressupost 2008.

B) Mocions

11.A.- Moció

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’Òrgans Municipals

12.- Comunicacions diverses al Ple.
13.- Control d’Òrgans Municipals, Precs i Preguntes.