dilluns, 6 de juliol del 2009

Taradell homenatge als seus esportistes

Noticies


Divendres van inaugurar una exposició a la sala d'exposicions de Can Costa i Font amb un plafó dedicat per cada un i dissabte se'ls hi va reconèixer el mèrit públicament amb una gran gala.

Són els 34 esportistes/equips taradellencs que han aconseguit èxits importants en el seu esport i fins i tot algun campionat de Catalunya, d'Espanya, d'Europa o del Món.

Entre ells hi trobem ciclistes, esquiadors, nedadors, patinadors, culturistes, futbolistes, jugadors d'hoquei, alpinistes, pescadors, jugadors de billar, tiradors d'arc i sobretot molts motoristes i automobilistes.

Anem a repassar la relació dels premiats:

Ciclisme:
Josep Badia (Sots-Campió d'Espanya), Anna Ramírez (Campiona d'Espanya), Joan Griera (Campió de Catalunya), Toni Griera (Campió de Catalunya), Cesar Parramon (Campió de Catalunya) i l'Equip de Cadets de l'any 87 (Copa Catalana).

Esqui: Ramon Homs (Campió de Catalunya i d'Espanya), Eduard Norberto (Campió d'Espanya) i Manel Alcubierre (Campió de Catalunya).

Esqui nàutic: Manel Alcubierre (Campió de Catalunya).

Futbol: Lluís Codina (Espanyol, Alaves, Nastic, Selecció Catalana) i Joan Casassas (Barça, Betis i Selecció Catalana).

Patinatge: Judit Serrat (Campiona de Catalunya), la parella formada per en Francesc Casanovas i la Judit Peipoch (Sots-Campions d'Espanya) i la parella formada per Mireia Sirisi (Campiona de Catalunya) i Meritxell Sans (terceres de Catalunya i quartes d'Espanya).

Motociclisme: Alex Crivillé (Campió del món), Josep Pedrosa (Trofeu Nacional Junior), David Soler (2on Campionat d'Europa), Dani Pedrosa (Subcampió de Catalunya), Josep Pujol (Campió d'Espanya) i Marc Miralpeix (Campió de Catalunya i d'Espanya).

Trialers: Joan Serra (Sots-Campió de Catalunya) i Joan Ricart (Campió de Catalunya).

Automovilisme: Santi Anglada (Campió d'Espanya) i Ramon Costa (Copa Catalunya).

Natació: Guillem Casanovas (Campio de Catalunya i d'Espanya), Olga Vilamitjana (Tercera als campionats de Catalunya), Gabriel Aregall (Campió al Special Olympics) i Rut Casanovas (Campiona de Catalunya i d'Espanya)

Billar: Jaume Norberto (Tercer del Campionat del Món)

Culturisme: Jordi Mora (Mister Univers 2005).

Pesca: Ramon Codinachs (Campió de Catalunya per equips).

Tir amb arc: Manel Hurtado (Campió de Catalunya).

També es va reconèixer la tasca de l'equip d'Hoquei sènior del CP Taradell que l'any 2007 va guanyar la Lliga de Nacional Catalana i els alpinistes de la 3ª Expedició Catalana a L'Everest que va penjar el banderí del CET al cim més alt del món i que estava comandada per Conrad Blanc.

Imatges de l'exposició









1 comentari:

Anònim ha dit...

i en Toni Atencia? no va ser campió o sots-campió de Catalunya de cros?