divendres, 12 de març del 2010

Sobre el comiat d'en Toni Casassas




Cartes del Lector


Grup Municipal d'Esquerra


El passat dijous 4 de març, el company i amic Toni Casassas va posar punt i final a la seva tasca com a regidor de l’Ajuntament de Taradell.

Des de la resta del grup municipal d’ERC voldríem donar-li les gràcies pel treball i els esforços que ha esmerçat en aquesta tasca i per les hores i hores dedicades a fer aquest voluntariat, que moltes vegades ens ha portat a moments de cansament i d’ingratitud, però sempre ens ha fet tirar endavant la premissa d’estima al nostre poble.

No sabeu pas com n’és de difícil fer política municipal des de l’oposició, des de l’ombra, i les dosis d’il·lusió necessària per a poder continuar dedicant hores i temps de cadascun de nosaltres a aquesta tasca. Moltes vegades en Toni ha estat el motor d’aquesta il·lusió en el nostre grup, una persona preparada, tenaç i treballadora fins a les darreres conseqüències.

La pedra angular del joc democràtic és saber vestir una alternança possible a la governabilitat, ser una alternativa viable per a poder governar; i això a Taradell ha estat possible durant tots aquests anys gràcies a persones com en Toni Casassas, i anteriorment en Xavier Albert.

Finalment, gràcies Toni per la feina feta. Cal continuar treballant per fer realitat el nostre projecte: millorar la qualitat de vida en tos els aspectes dels taradellencs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una puntualització: entenc que molts de vosaltres, des de l'oposició, feu una tasca ingrata i poc valorada, però qualificar a un professional de la política com en Toni Casassas d'exercir des del voluntariat... D'altra banda, felicitar-lo perquè ha fet una bona feina des de l'oposició.