dijous, 15 de juliol del 2010

Diumenge es grava el LipDup de Taradell



Agenda

El poble de Taradell ha estat seleccionat per concursar en un nou programa d'Antena3 anomenat MegaPlayBack de la productora catalana Gestmusic Endemol.

El programa és un concurs on cada poble que hi participa s'ha d'encarregar de fer un "LIPDUP" pels seus carrers i guanya el que, segons un jurat, ho fa millor.

El Lipdup de Taradell serà dirigit pels mateixos que van realitzar el Libdup de la Universitat de Vic i es gravarà aquest diumenge al casc antic de Taradell. La gravació començarà a la Plaça de Santa Llúcia i acabarà davant de l’església. Un recorregut que s'ha de fer en 3 minuts i mig, temps que dura la cançó "Tubthumping" del grup "Chumbawamba", escollida per aquest projecte.

Els assajos es començaran a fer aquest divendres i dissabte i es per aquest motiu que en tota aquesta zona no s'hi podrà aparcar durant el divendres i dissabte de 18h a 22h i tot el diumenge.

Podeu trobar més informació al bloc de la iniciativa, i al grup del Facebook. Tambè podeu veure el vídeo següent on els organitzadors fan proves amb el recorregut.



Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sap greu que el nostre poble participi a aquest paripé espanyolista d'antena3. Es veu que no només l'alcalde parla en castellà en els assajos, sinó que pretenen que tot el poble fem el mateix. És necessari renunciar a la nostra dignitat i llengua per compatir amb altres pobles per veure quin és el poble més "enrollado de Ejpaña"? penso que no.

Proposo posar estelades a tots el balcons durant la filmació. Segur que ens les acaben esborrant, és així com entenen la democràcia i llibertat d'expressió, però almenys els hi donarem feina.

Salut

Anònim ha dit...

Perdoni ! Que jo sapiga només es parla el Castellà quan graven el Makking Off i a les entrevistes.

Tots els assaigs, s'han fet amb català i només s'ha parlat amb Castellà amb ocasions comptades.

Si vostè, Sr. Anònim no li sembla bé que sigui per Antena 3 m'està molt bé, però no digui coses falses perquè vostè no ha vingut mai a cap assaig i no ha vist res del què s'ha realitzat.

Em sap molt greu que persones com vostè, critiqui una cosa que ni tant sols ha vingut a veure com s'ensejava.

Des de l'anonimitat es molt facil criticar els de més, però a l'hora de donar la cara s'en donaria vergonya. Sap greu que persones aixi esguerrin un gran projecte que unes certes persones des de alcalde i regidors, personal de l'ajuntament i gent voluntaria hi està treballant hores extres de la seva vida.

Joan.

Anònim ha dit...

Estic amb el company anònim. Tan se val si als assajos es parlava en català (només faltaria); l'amic Joan no ha entès la crítica (o no l'ha volgut entendre). És d'una incoherència bastant gran omplir autobusos per anar a Barcelona a manifestrar-se, i pocs dies després prestar-se a participicar a un pseudo-show que fan en una televisió privada de les espanyes; si senyor, una d'aquestes televisions on ens posen habitualment a parir. Promoció pel poble? per sortir a un caspós programa d'antena3, més proper al gran-prix que a qualsevol cosa que tingui a veure amb televisió de qualitat? no ens equivoquem.

Per cert, qui escolti RAC1 i en concret el programa d'en Clápés, deuria sentir com jo que els de La Trinca (amos i senyors d'aquest cutre show per més glòria de les seves butxaques) deien clarament que al programa hi participava un poble de Catalunya: L'Escala. Si senyor, gran promoció pel nostre poble.

Ja m'agradaria veure quin altre acte seria capaç de moure tanta gent en el nostre poble. Em refereixo a un de seriós i útil de veritat. N'estic segur que no arribem ni a la meitat.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el primer i tercer anonim.
Em fa molta vergonya que Taradell hagi participat en aquest muntatge.
No entenc com les mateixes persones que lluiten per un pais independent puguin organitzar una "pallassada" com aquesta, per una cadena "super-espanyolista"?
Es una incongruencia!

Anònim ha dit...

Respectables opinions!!!

Les contradiccions són el pa de cada dia. Però, criticar una iniciativa pel simple fet que sigui per una cadena espanyola o espanyolista, també ho considero simplista.

Més enllà de política, la gent que hi va participar ho va fer amb un esperit taradellenc. Per demostrar que les iniciatives populars poden tenir èxit. Per divertir-se, passar una bona estona, riure i fer grup. Almenys ens vam desfogar.

Sovint es diu que no es fa res a Taradell, i quan es fa només mirem la part que ens interessa criticar. El programa pot ser lo cutre que vulgueu (no ho poso en dubte), però també heu de valorar que els lipdubs estan de moda i que a la gent tant els fa si guanyem o no, ni que sigui per Antena3, perquè s'ho han passat d'allò més bé.

No comparteixo la visió de despreciar la gent que hi va participar pel simple fet que no era un acte cultural. Taradell ha demostrat (com a exemples: la consulta, l'oposició a l'aeroport, Tonis...) que quan vol es mobilitza. I jo també hi era.

Jo no vaig per la vida d'independentista i, segurament, ho sóc tant o més que el qui ho proclama als quatre vents. Cap dels que vam participar-hi vam dir "Arriba España" i de referents catalans i catalanistes n'hi havia.

I he de dir una cosa més. Si la cadena hagués estat francesa, també hi hagués participat. Segurament, el meu francès hauria estat més bo que el castellà. I no per això perdo la dignitat. Perquè quan vaig a l'estranger intento parlar la llengua del país, ja que és el que m'agradaria que fes la gent quan ve a Catalunya.

També criticaríem si es fes un concert de la nova trinca, com ha passat a Centelles? (o com que el programa és de TV3 és millor). De programes cutres se'n fan a fora i a casa.

Si volem ser un país respectat, també hem de mostrar respecte.

Ah, i sóc un altre Joan

manoli ha dit...

ANONIM 1, COM POTS PARLAR DE DEMOCRACIA I LLIBERTAT D'EXPRESIO, QUANT TU ETS EL PRIMER/A, QUE ET COMPORTES COM UN DICTADOR/A DEIXEM QUE LA GENT TRII QUE VOL FER I ON HO VOL FER, AIXO ES LLIBERTAT I DEMOCRACIA.
MANOLI