dijous, 24 de febrer del 2011

Josep Ramírez és nomenat nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central

Notícies


La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha assistit a la presa de possessió del nou director i ha dit que es tracta d'un encàrrec difícil que comporta saber dir 'ara de moment no'. Rigau ha destacat els bons resultats acadèmics de la Catalunya Central i ha animat a millorar-los.

Josep Ramírez, de 50 anys, ha viscut sempre a Taradell. És llicenciat en ciències exactes i ha exercit tasques de professor de matemàtiques en diferents centres educatius. Des de fa 22 anys, ha estat professor a l'institut Jaume Callís de Vic, d'on també havia estat coordinador pedagògic.

Ramírez també ha estat professor de matemàtiques a l'Escola Universitària de Mestres Balmes de Vic, adscrita a la Universitat de Barcelona, i de matemàtiques i estadística a la Universitat de Vic.

A banda, el nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central ha elaborat diverses publicacions relacionades amb l'ensenyament. En el vessant polític, va ser regidor de Cultura i Hisenda per CiU a Taradell entre els anys 1999 i 2003.

El nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament ha agraït a la consellera Irene Rigau 'la confiança i la possibilitat d'encarar un nou repte que és d'una gran envergadura'. Ramírez ha destacat la seva experiència en centres docents públics i privats i ha agraït 'l'amabilitat i la franquesa' de la seva antecessora en el càrrec, Dolors Collell.

Per la seva banda, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha dit que el càrrec de director dels Serveis Territorials d'Ensenyament és una tasca difícil que comporta saber dir 'ara de moment no'. La consellera també ha destacat els bons resultats acadèmics de la Catalunya Central i ha animat a millorar-los per 'tirar endavant el país'.
La delegació d'Ensenyament de Serveis Territorials a la Catalunya Central va néixer fa dos anys i inclou centres educatius de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès.

Font: ACN

2 comentaris:

Dolo ha dit...

Felicitats Pep !!!!
"molta merda", una abraçada taradellenca.
Dolors

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Pep!!