diumenge, 7 d’agost del 2011

Abans i després del col·legi Sant Genís i Santa Agnès

Fotos

L'enderrocament de l'edifici antic del col·legi Sant Genís i Santa Agnès és un fet històric per Taradell, ja que molts taradellencs van passar per les seves aules. A continuació us oferim algunes imatges que restaran per la memòria històrica del municipi (Fotos de Miquel Vilardell).

ABANS






Grup d'exalumnes visitant el col·legi abans de l'enderrocament.



DESPRÉS



2 comentaris:

El follet de la son ha dit...

Una llàstima i un enderroc absolutament inútil. Molt bé Verdaguer, segueix així. No pareu de desfigurar la part antiga del poble i de fer actuacions inútils, aquests de Convergència. Us hauria de caure la cara de vergonya. Proposo, també, que ja tant per tant enderroqueu el campanar, que fa ombra als veïns que volen prendre el Sol. Què carai costava trobar un equipament vàlid per a un edifici històric? No que queda massa a l'ajuntament. de fet, diria que és la vostra última legislatura. S'ha acabat el "chollo".

Anònim ha dit...

A mi personalment m'ha disgustat molt l'enderrocament de l'escola, crec que podia trobar-se una altre solució. Per aquí hi haviem passat moltes persones de Taradell, formava part de la nostra vida i els nostres records, això només ho pot entendre qui de veritat s'estima el poble!!