dimarts, 20 de setembre del 2011

Alguns apunts del ple municipal del mes de setembre

Ajuntament

Font: Ràdio Taradell

Dijous passat es va celebrar el ple municipal del mes de setembre. Un ple curt i amb pocs punts trascendents. Tot i això, ERC va presentar un recurs sobre la licitació de l'obra "Espai d'Aigua a Taradell fase 1.2", que va ser desestimat. També es va desestimar una moció presentada per PxC sobre el vot dels immigrants en les eleccions municipals.

Segons informa Ràdio Taradell, el recurs d'ERC al·legava que “no veiem amb bons ulls que, en plena crisi, s’hagin de destinar 500.000 euros per una obra que no s’acabarà”. Afegeixen que “no hi ha una programació per la tercera fase i per tant no tindrà un ús i es convertirà en un lloc, de moment, tancat”. En el ple, el portaveu del grup, Jordi Freixas, va destacar que “els diners de la piscina ningú els podrà gaudir, no ho podem acceptar”. L’equip de govern (CiU) tirarà endavant la licitació de la segona fase de les obres gràcies a l’abstenció en aquest punt dels grups de Si i PxC.

D'altra banda, en el ple es va desestimar una moció presentada per PxC per instar al govern de l'Estat que no signi el conveni bilateral amb el Marroc que permetria el vot a les eleccions locals als immigrants. La moció només va rebre el vot a favor de PxC i l'abstenció de CiU i S, mentre que ERC hi va votar en contra. ERC va lamentar la moció a través del seu portaveu, Jordi Freixas, "per l'arrelament al país d'unes persones que viuen entre nosaltres legalment i que tenen tot el dret a vot a nivell municipal". També va mostrar el rebuig a "una moció que només es focalitza amb aquest col·lectiu".

Més informació a: Ràdio Taradell