dimecres, 25 d’abril del 2012

Els Amics de les Arts i Nyandú seran el plat fort de la Festa Major de Taradell

Notícies

Els Amics de les Arts seran el plat fort de la festa major de Taradell 2012. El proper 24 d'agost, el quartet barceloní format per Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret presentaran al Centre Cultural Costa i Font de Taradell el seu tercer disc, ‘Espècies per catalogar'. El mateix concert comptarà amb els osonencs Nyandú, que el passat novembre van guanyar el Premi de maquetes Sona 9.

El concert està organitzat per l'Ajuntament de Taradell i les entrades, que es posaran a la venda d'aquí a uns dies, valdran 15 euros.

Després d'una gira maratoniana presentant el multipremiat ‘Bed & Breakfast' (Disc d'Or amb més de 30.000 còpies venudes) i d'un any de silenci allunyats dels escenaris, Els Amics de les Arts presenten un nou treball més madur, més reflexiu i que manté la frescor que els ha caracteritzat des del principi. A Taradell, el grup no vindrà sol. L'acompanyarà la Bed & Banda (baix, bateria i secció de vents) per desplegar tots els matisos de les seves noves cançons.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Un concert de festa major pagant?? On s'es vist aixo?!!
Tindrem que anar a les karpes que son gratis!

Claudi ha dit...

Si l'ajuntament fa, critiquem que fa. Si l'ajuntament no fa, critiquem que no fa. Ja està bé!
Anòmim: Si vós voltessiu una mica per Catalunya, veuries que cert tipus d'actes, com podria ser aquest concert, son de pagament. No pot ser que en un acte vagin entrant i sortint gent com aquell que va a veure parades de bolets. I a més, d'algun modus s´ha de limitar l'aforament de la sala. O no?
El que si estaria d'acord amb vós, es que potser 15 €, son potser un xic excessius...

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tú Claudi ! Però aixó si, el preu crec que és reonable ja que els Amics de les Arts altres llocs que han tocat sols, posant Manlleu, han valgut 20€

Pep

Anònim ha dit...

Per a la vostra informació:
Propers concerts dels Amics de les Arts ( "Espècies per catalogar" disc d'Or)
Barcelona: 29-55€
Olot: 18€
Girona: 22-28€
Vilafranca del Penedès: 26€
Cervera: 22€
St. Feliu de Codines: 20€
L'Hospitalet de LL.: 22€
St. Celoni: 17 €

Claudi ha dit...

Ho veieu com no tot el que fa un ajuntament qualsevol es dolent?
I a més qui diu que les carpes son "gratis"? Tota la infraestructura, llum, tanques, neteja, desperfectes.... qui els paga? I on van a parar els diners que es treuen dels bars? Ni avui dia, ni mai hi ha hagut res gratuït. Amic anònim I, en aquesta vida tot te un preu, i entre tots us paguem l'entrada a les carpes ( amb els Impostos que religiosament paguem els ciutadans.
Aneu a qualsevol lloc de la llista que tant amablement us han ofert.

Anònim ha dit...

Senyor Claudi, Em temo que voste es el que ba equivocat. T'asseguru que per festa major de casi tots els pobles (que en soc un fitxatje segur) es tot gratuit.
Controlar l'aforament?¿? Qui us penseu que es els amics de les arts? creieu que omplira l'aforament màxim de can costa?? em sap molt greu però no son U2. I per ultim vull comentar-te que les karpes SI son gratuïtes, ja que es monten amb els diners que treuen de les barres, i amb la subvenció que se'ls hi atorga, que com molt be sabràs les entitats que reben subvencions les han d'invertir totalment amb la població (cosa que no fan totes les entitats) i en aquest cas si que es fa.
També recordar que si t'esperes a l'estiu els preus de la gira dels amics de les arts canviara degut a que seran festes majors i tocaran en llocs gratuïts (n'estic segur ja que jo he assistit a concerts d'aquest grup sense tenir que pagar res).
I per últim recordar-vos que d'on creieu que treure els diners l'ajuntament si no cobreix el preu del grup amb les entrades?¿ dels nostres impostos, però amb la diferencia que nosaltres no haurem pogut anar a veure el concert...

Claudi ha dit...

Sr anònim:
Vós sabeu del cert si es l'ajuntament qui contracta aquest grup? O es el representant del grup que busca "bolos" a canvi de la recapta sorgint de la venda de les entrades. A Taradell no seria la primera vegada que aixó talment succeeix.
Per altra banda, ignoro que fan les entitats amb les subvencions, i si alguna en fa un mal ús, i vós ho coneixeu, ho haurieu de fer públic i denunciar-vo, car les subvencions, tot i que les atorga l'Ajuntament, representant de la sobirania del poble que l'ha escollit, provenen dels múltiples Impostos, taxes i retencions a que estem sotmesos els catalans i catalanes.
I amic, recordeu que en aquesta vida no hi ha gairebé res "gratis".
I si estic errat, demano perdó per ser tant ruc.