divendres, 4 de maig del 2012

S'organitza un petit acte amb motiu del Dia de la mare

Notícies

Aquest diumenge amb motiu del Dia de la mare s'organitza a Taradell un petit acte que s'enmarca en la trobada "Dones en Peu de Pau per les properes 7 generacions". L'acte que començarà a 3/4 de 12 del migdia a la terrassa de dalt de la Font Gran consistirà en llegir en veu alta el manifest.

Tot seguit, es faran cinc minuts de silenci i es reflexionarà sobre com assolir transformar el món per a les properes generacions.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web http://www.mujeresenpiedepaz.org

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per difondre l'acte que es farà demà a 3/4 de 12 del migdia a la terrassa de dalt de la Font Gran, des de l'associació però, us voldriem fer un parell de puntualitzacions.
Aquest acte està organitzat per l'Associació LA ARBOLEDA DE GAIA, un espai femeni en benefici de la Mare Terra i de tots els essers vivents, te contacte amb "El Consejo Internacional de las 13 Abuelas Indígenas", l'acte en qüestió l'han convocat a nivell mundial i coincideix que aquí és el "Dia de la Mare", però no hi té res a veure. Aquí a Taradell ha estat convocat per un parell de persones que ens ho han fet arrivar a l'associació només per fer-ne la màxima difussió.
Creiem just fer-vos aquesta puntualització perquè tot i que moltes de nosaltres hi serem presents, no som nosaltres qui ho ha organitzat sinó dues persones de Taradell a qui els va arribar la informació i ho han tirat endavant.
De nou però moltes gràcies per fer-ne difussió.

SOM DONES
Taradell