dimecres, 13 de juny del 2012

164 treballs opten dissabte a la desena edició del Premi Literari Solstici

Notícies


Guanyadors del Premi Solstici 2011
La biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquest dissabte a les 12 del migdia el lliurament de la desena edició del Premi Literari Solstici. Enguany opten als guardons un total de 164 treballs distribuïts en tres categories i dues modalitats: poesia i prosa. És l'edició amb més treballs presentats.

A la categoria de fins a 12 anys s'hi han presentant un total de 36 treballs. A la de 13 a 18 anys, 15 treballs, i a la de majors de 18 s'han presentat 113 treballs. La majoria són d'osonencs, però també n'hi  ha de Barcelona, Tarragona, Marnresa o Alcoi.

El lliurament del Premi Solstici comptarà amb la presència de l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, el representant d'Òmnium Cultural, Víctor Pallàs, un representant del jurat, Lluís Rovira, i l'autor del disseny de la imatge del premi, Jesús Ramos.

El jurat d'aquesta edició està format pels escriptors Antoni Pladevall i Arumí, Rosa Codina, Jesús Ramos, Carme Bayot i Lluís Rovira. L'acte el presentarà el periodista David de Dios i estarà amenitzat per Pau Albert a la flauta travessera i Oriol Codina al clarinet.