dimarts, 12 de juny de 2007

Estrenem Disseny

Com ja us haureu fixat avui estrenem el disseny de la capçalera de Taradell.com. A la part superior de la web podeu veure la fotografia del Castell de Can Boix darrera de les lletres del poble.

El disseny té una gran càrrega simbòlica que pretén unir passat i futur de la vila. Es tracta d’un fons d’imatge amb el perfil del Castell de Taradell vist des del davant, amb el Portal a primer terme, que ens convida a entrar al nou Taradell.com. El disseny ve a dir que des del passat, des de l’antiga Porta del Castell dels Senyors de Taradell, se’ns dona la benvinguda a un nou Taradell. Els colors utilitzats son el blanc i el blau que identifiquen la nostra vila.Volem agrair al dissenyador Nacho Moya aquesta col·laboració desinteressada cap al nostre portal. Moltes Gràcies Nacho.

2 comentaris:

RAÜL CERDÀ CORDOMÍ ha dit...

Tonino, això comença a tenir un aire de professionalisme impresionant.
M'encanta la capçalera!!
Una abraçada

Manel ha dit...

Enhorabona pel nou disseny i enhorabona per fer, que passades les eleccions, el bloc segueixi tenien contingut i seguidors.

Volia aprofitar per demanar públicament a l’ajuntament que faci un enllaç a aquesta pàgina, ja que és molt més interessat que molts dels enllaços que té en aquest moments, com el de Antena 3 o Telecinco.