dilluns, 16 de juny del 2008

Nou bloc a la Taradellesfera

Webs i blocs de Taradell

Avui us volem presentar un nou bloc d'un taradellenc, aquesta vegada és un servidor, el responsable d'aquest bloc, qui n'estrena amb un nou bloc de caire més personal a Indirecte.cat.

Serà un espai per compartir reflexions politiques, culturals, socials i nacionals a partir de l'opinió més personal. El bloc el trobareu a: http://in.directe.cat/toni-reig



No són només les línies, també són les formes


Opinió - Toni Reig i Casassas

Dubtes


Alguns dubtes: per què les línies MAT han de passar a 500 metres d’un nucli urbá i només a 100 metres d’una mas rural? O be per què si les empreses elèctriques guanyaran tants diners amb la línia, als propietaris se’ls està expropiant a 4 rals? I, si aquesta línia ha de generar tants beneficis, i es disposa de la tecnologia per fer-ho, per què no es soterra? per què a França es soterrarà i aquí no?

Més preguntes: per què si hi ha un territori que forma part del Pla d’espais d’interès natural (PEIN) i de la xarxa d’espais naturals protegits de Catalunya, els operaris de “Red Eléctrica Española” poden destruir-la amb total impunitat? Per què als pagesos afectats per aquest PEIN se’ls va fer reconvertir al turisme i ara se’ls hi treu la seva principal font de riquesa? + (llegir més)

.