dimarts, 3 de juny del 2008

Vilaweb publica un ampli reportatge, amb vídeo inclòs, de les obres de la MAT a Osona


No a la MAT

Finalment sembla que un mitjà d'abast nacional en fa ressó i l'edició nacional de Vilaweb publica aquest dimarts un ampli reportatge sobre el començament de les obres de la línia de Molt Alta Tensió a Osona, on aquests dies la companyia Red Eléctrica Española està aixecant les primeres torres.

El reportatge, titulat 'No he negociat res, tinc pilones de la MAT a casa i no he vist ni un duro' va acompanyat d'un vídeo que recull opinions d'alcaldes, de propietaris... i imatges de la reunió informativa de la setmana passada al Sucre on es va vetar l'accés a la premsa.

El reportatge també recull declaracions de la representant osonenca de la plataforma NO a la MAT i el document del Síndic de Greuges que demana la paralització de les obres.

Reportatge de Vilaweb



Reportatge de El9TV



Enllaços de Vilaweb

'No he negociat res, tinc pilones de la MAT a casa i no he vist ni un duro'

Veten la presència de la premsa a la reunió informativa de la MAT

El Síndic de Greuges demana que s'aturin les obres de construcció de la línia MAT

Fotos de TaradellBloc de la reunió de divendres passat

Document del Síndic de Greuges

“Per aquest motiu, us demano que, amb la major celeritat, realitzeu les inspeccions pertinents en els espais on està prevista l’obertura de camins per tal de comprovar si efectivament s’han iniciat els treballs descrits al projecte.

I, en el cas que es constati que ha estat així, us demano que adopteu les mesures adients per tal d’aturar la seva execució i exigir a l’empresa responsable la reparació pertinent.”

Rafel Ribó
Síndic
Barcelona, 13 de maig de 2008