divendres, 5 de setembre del 2008

ERC insta a l’Ajuntament a penjar l’Estelada per la Diada

Ajuntament

100 anys d´estelada

El grup d’Esquerra de Taradell ha entrat una sol•licitud a l’Ajuntament de Taradell per tal que el consistori s’adhereixi a la campanya que impulsa la Comissió 100 anys d’Estelada i hissi en solitari l’Estelada el dia 11 de setembre en motiu de la Diada.

La sol•licitud també reclama que es convoqui un Ple Extraordinari la setmana vinent en cas que l’Ajuntament no tingui en consideració la proposta.

Us deixem el Comunicat de premsa del grup d’Esquerra i la copia de la sol•licitud presentada.

Comunicat de Premsa

Esquerra insta a l’Ajuntament de Taradell a adherir-se a la campanya del centenari de la Senyera Estelada

El grup municipal d'ERC a Taradell ha entrat una sol•licitud a l'Ajuntament de Taradell per adherir-se a la campanya que impulsa la Comissió 100 anys d'estelada, i sumar-se així a la quarantena de municipis adherits fins ara. La senyera estelada representa avui un símbol que sobrepassa els partits polítics, i el fet d'hissar-la en solitari (com proposa aquesta campanya) vol significar l'objectiu per qual fou creada: la recuperació de la plena sobirania de Catalunya. En cas que l'Ajuntament de Taradell no tingui en consideració aquesta proposta, es podria posar a votació la mateixa mitjançant un ple extraordinari abans de l'onze de setembre d'aquest any.

Esquerra Taradell
Taradell, 5 de setembre de 2008


La sol·licitud

8 comentaris:

JRoca_Font ha dit...

Espero que els taradellencs pengeu l'estelada com farem els tonencs, una vila com Taradell ha de tenir l'estelada per la Diada.
Salut i República

Manel ha dit...

Em sembla molt bé la proposta d’ERC de adherir-se a La Campanya del centenari de la Senyera Estelada, ara bé, no m’agrada el to amenaçador que sempre fan servir. Amb l’instancia ni havia suficient, no calia el comunicat de premsa, ni tampoc amenaçar al consistori amb un Ple extraordinari per si de cas.


Paral•lelament proposo enviar un mail a l’ajuntament en recolzant la campanya.

Podia ser alguna cosa així:

Mail: taradell@diba.es
Assumpte: Jo també vull l’Estelada a Taradell

Jo, ..........., com a vilatà de Taradell, crec que seria bo que aquest consistori hissi, el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, en solitari i en un lloc destacat la senyera estelada, en commemoració del centenari de la seva creació i en record del objectius pels quals va ser creada: la recuperació de la plena sobirania per Catalunya.

Atentament,



És una idea, si us sembla podeu proposar un text diferent.

Anònim ha dit...

Si, jo com a Taradellenc també hi dono suport!

L'Estelada a l'Ajuntament!

Anònim ha dit...

Tot el meu suport. Espero que l'Ajuntament tingui en compte els taradallencs i no el que diuen els partits o les lleis espanoles

Anònim ha dit...

Sta bé, m'agrada aquesta campanya, però tambè m'agradaria penjar-la en altres institucions com per exemple la Generalitat, al Palau que és on té el despatx el vice-president o bé a la conselleria de governació ...
... en fí farem el paperina una vegada més aixì uns quants podran dormir tranquils ... llastima de paìs.

Anònim ha dit...

Manel, tens algun problema amb ERC? perque no crec que s'estigui amenaçant a ningu amb un ple extraordinari, solament es diu que : si no es pot prendre l'acord en comissió de govern, es convoqui ple extraordinari per decidir-ho. En quan al comunicat de premsa, es tant licit com qualsevol comunicat que fa l'ajuntament o funcionaris o com el primer Butlleti Municipal .

Anònim ha dit...

El que és pot fer, independenment de si l'ajuntament la penja o no, es portar l'Estala al cim de l'enclusa dimecres o dijous.

Crec que la iniciativa tambè parla de fer cims. El nostre cim es l'Enclusa. D'aquesta manera Taradell també sortirà al mapa d'Estalades.

Si algù s'anima, jo m'hi apunto.

Manel ha dit...

Sr. Anònim.

No tinc cap problema amb Esquerra, ser que és lícit fer un comunicat de premsa, i també és lícit convocar un ple, però és aquesta forma de fer les coses, és la que impedeix a Esquerra caure simpàtica a molts possibles votants de Taradell, entre ells jo.

Insisteixo, no tinc cap problema amb Esquerra, el problema el teniu vosaltres que no us sabeu mirar el melic i no accepteu critiques que pretenen ser constructives per tal que al poble hi hagi més d’un color.

Allà vosaltres.