dimecres, 17 de setembre del 2008

Ja està inaugurada la Ludoteca

Noticies

Per la Mida i la Núria

Una inauguració passada per aigua! Tot i que el dissabte passat ens va ploure a bots i barrals, l'aigua no es va poder emportar les ganes de jugar dels qui es van acostar a la inauguració de la nova ludoteca de Taradell.

La placeta de la barceloneta es va omplir de jocs i colors gràcies a la col·laboració de la companyia tonenca Guixot de 8. Vàrem re inventar el tradicional berenar de pa amb xocolata que també es va convertir en el joc d'esquivar les taques que regalimaven. La veritat és que vàrem fer-ne un bon mural!

Els visitants van poder estrenar les instal·lacions durant la jornada de portes obertes, però per tots aquells qui estàveu de pont, cal dir que també esteu convidats a visitar-nos. Només cal que ens feu una trucada prèvia.

Des de l'era ens agradaria poder afegir el nostre granet de sorra en l'educació de la mainada que en el joc troba la manera més divertida d'aprendre a viure.

L'Era de Can Tropes inicia així la temporada coincidint amb l'arrencada del període escolar, oferint un nou recurs per als pares i mares que han de conciliar la vida laboral i escolar amb la familiar.

Us hi esperen moltes sorpreses!

Fins aviat



1 comentari:

Anònim ha dit...

Esta molt bè tenir un espai com aquest dedicat els més menuts, sabent que pares i mares, que per feina no disposen de temps, i és una tranquilitat com a pares de saber que disposem d'un espai i d'unes persones que transmeten confiança per deixar la canalla perquè es diverteixin en aquestes hores fora de l'horari escolar.
moltes gràcies!!