divendres, 3 d’abril del 2009

Us presentem 3 blocs més

Blocs i webs de Taradell

El bloc d'en Ramon Homs 2010

L’esquiador taradellenc Ramon Homs s’afegeix a la relació de blocaires taradellencs amb el bloc RMH2010 que podreu consultar a http://rhm2010.blogspot.com/.

En aquest espai hi podreu trobar tota la informació de les seves curses, tant les classificacions de les curses passades com l’agenda que te per davant fins que arribi al seu objectiu: les Paraolimpíades de l’any vinent.

En el bloc també hi trobareu fotografies dels seus descensos, notes de la seva experiència i els articles que regularment va publicant al butlletí del Centre excursionista o en aquest mateix bloc.


El Bloc d’en Tomeu

El boletaire i boscater taradellenc Bartomeu Sala, conegut com en Tomeu, ha obert un magnífic bloc dedicat al bosc i especialment als bolets.

La bitàcola la trobareu a l’adreça http://elblocdentomeu.blogspot.com/ i us servirà per informar-vos del món del bolet.

Per exemple, si hi entreu ara hi trobareu un reportatge sobre les murgules que ara comença la temporada. I es que de bolets s’en troben tot l’any i en Tomeu ens ho explica en el seu bloc.


Els trencaclosques de la Dolo

I per acabar les recomanacions d’avui us presentem un darrer bloc: El món on els meus somnis es fan realitat de la Dolors Bigues.

Un bloc personal on la Dolo explica les seves opinions al voltant de fets com ara la possible construcció de l’aeroport o be sobre les torres de la MAT; amb fotografies de les seves caminades per el terme de Taradell o be sobre altres fets relacionats amb la seva vida.

Aquest el podreu trobar a: http://elstrencaclosquesdeladolo.blogspot.com/