divendres, 26 de juny del 2009

Una rotonda millorarà l'accés al barri de Mont-rodon

Ajuntament

La Diputació de Barcelona dotarà l’accés al barri de Mont-Rodon amb una rotonda que permetrà que s’augmenti la seguretat viària. Això s’aconseguirà gràcies a que la rotonda provocarà que els vehicles que circulin en aquell tram de carretera ho facin a una velocitat més reduïda.

La rotonda que es construirà tindrà un radi de 35 metres i a l’obra també es preveu la formació d’un refugi que servirà per traslladar la parada de bus existent. Aquesta actuació també servirà per l’adequació del drenatge, l’enllumenat, l’enjardinament i el rec de l’illeta central a més de la reposició del serveis que es puguin veure afectats per les obres. L’obra tindrà un cost de 365.000 euros, que seran íntegrament assumits per la Diputació.

Actualment, l’accés al barri de Mont-rodó (a la foto inferior) es troba en una intersecció en forma de T que uneix la C-17 amb Taradell. El tram no disposa d’un carril central d’espera i està al mig d’una llarga recta amb pendent inclosa. A aquestes condicions se suma la presència habitual de boira, factors que converteixen el tram en perillós per la seguretat viària.


Font: Elter.net i Vilaweb Vic

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I on diu Ajuntament no hauria de dir Diputació?

Toni Reig ha dit...

No entenc el comentari de l'anònim? Perquè? ho pots argumentar anònim?

Anònim ha dit...

Segons diu, la Diputació es qui fa una rotonda a Taradell, no l'Ajuntament. Nomès ho dic per aixo.

Toni Reig ha dit...

A val, però és que el nom que hi ha a dalt a la dreta (l'unica vegada que surt la paraula Ajuntament) indica la secció a la que pertany la noticia i de moment no tenim cap secció que es digui Diputació.

Tal vegada ho podríem haver posat a noticies, però em sembla que a la secció Ajuntament està be.

Pel que sé la Diputació no fa l'obra per iniciativa pròpia, sinó que hi ha hagut la petició des del consistori.

De totes maneres gràcies per la observació. Espero haver aclarit el teu dubte.