dimarts, 8 de desembre del 2009

Important! si el teu DNI no posa Taradell, ves a buscar el certificat d’empadronament a l’Ajuntament

Consulta per la independència

Diumenge és el dia de la votació i estan cridats a les urnes totes les persones que visquin a Taradell i tinguin més de 16 anys.

Si resideixes a Taradell però el teu DNI no ho indica, cal que vagis aquesta setmana a l’Ajuntament a cercar un volant d’empadronament que et permetrà exercir el teu dret de votar.

Recordem que cal portar per anar a votar: Si ets un ciutadà de l’estat espanyol caldrà que ensenyis l’original del Document Nacional d’Identitat (DNI) i que aquest indiqui que la teva residencia és Taradell.

Els immigrants han de portar la targeta Sanitaria

Si no ets un ciutadà de l’estat espanyol caldrà que portis la targeta sanitària (per recollir el numero i evitar duplicats) i a més a més la documentació necessària en funció de: 1) Si ets un ciutadà d’un estat membre comunitari hauràs de portar el Certificat d’inscripció al registre comunitari i el passaport expedit pel teu estat; 2) Si ets ciutadà d’un Estat no membre de la Unió Europea hauràs de portar la Targeta de residència on consti la teva adreça de Taradell i 3) Si estàs en situació irregular, podràs votar igualment amb el passaport expedit pel teu Estat.

Això si, recorda el que dèiem al principi: Si en els documents anteriors no hi surt la teva adreça de Taradell, caldrà que vagis a l’Ajuntament perquè et facin un volant d’empadronament o de convivència, i dur-lo quan votis.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del poble, és allà on vius o al lloc de neixament ???

Taradell Bloc ha dit...

Es el lloc on vius.

Anònim ha dit...

Merci.