dijous, 11 de març del 2010

Gràcies



Cartes del Lector

Lluís Verdaguer Vivet
Alcalde de Taradell


Després d'una situació d'emergència com la que hem viscut aquests darrers dies, és de justícia agrair a totes aquelles persones que han treballat perquè la normalitat tornés al nostre poble.

Feia molts anys que a Taradell no patíem una nevada d'aquesta magnitud, molts de vosaltres recordareu la darrera.

Hi ha hagut factors que han jugat a favor, com l'hora d'inici de la nevada, que ja va provocar que molts nens i també adults ja no anéssiu a les escoles i a treballar respectivament; l'època de l'any en que el dia ja és més llarg i el sol escalfa més i per tant permet netejar millor els carrers; el subministrament elèctric en general no s'ha vist afectat i la zona dels Vilademany, on si hi va haver avaria, es va poder restablir a primera hora d'ahir... però també hem patit algun factor en contra com les glaçades de les dues nits anteriors i les que es preveuen per les properes, que han arribat a les temperatures més baixes de tot l'hivern, amb totes les complicacions i perills que això suposa.

Els equips municipals de la brigada, dels agents i de protecció civil, així com el personal administratiu de l'Ajuntament han treballat de valent perquè els efectes de la nevada excepcional que hem patit hagin estat els mínims possibles.

Per part dels equipaments municipals s'ha comptat també amb tota la col·laboració possible del personal dels diferents centres escolars, del dispensari municipal i la residència.

Amb tot, si no hi hagués hagut la participació de la gran majoria de veïns, pagesos i empreses del poble que més enllà de les seves obligacions, han sortit al carrer a facilitar les tasques de neteja, no hauria estat possible tornar a la normalitat en tan poc temps.

Queda encara feina per fer, i molta: acabar de normalitzar els carrers retirant la neu acumulada, retirar la gran quantitat de branques i arbres que s'han trencat i reparar el mobiliari urbà malmès serà el primer.

Només em resta donar les gràcies a tothom per l'esforç i la comprensió i de la mateixa manera demanar disculpes si en alguna cosa no hem estat del tot encertats.

Gràcies,


Carta Publicada al web de l'Ajuntament

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluís, et dono tota la raó. Felicitar els Agents Locals, Protecció Civil, el Personal Administratiu, La gent i ELS TREBALLADORS DE LA BRIGADA ( EXCEPTUANT UN ).

Parlo de l'home del bigoti. L'Impartinent home del bigoti que diuen que és el cap de la brigada. No se com podeu tenir aquest tiu treballant a l'ajuntament, ja que és un mal educat.

Avui li he demenat a veure si em podia netejar el meu carrer i m'ha dit: " Ves-te'n a tomar pel cul, tinc massa feina ara ".

Mo podria haver dit amb educació i no hagués passat res però això m'ha escalfat.

Atentament.

Pep.

Anònim ha dit...

Lluís, estic d'acord amb en Pep,

a mi aquest home, suposo que és en Lluís Costa, el Cap de la Brigada em va fer el mateix.

Li vaig demanar perquè ens treies la neu de la Plaça i també em va dir les mateixes paraules.

Quina eduació que té aquest home. No és tolerant que vosaltres tingueu aquest home a la vostra plantilla de treballadors.

Només hem queda felicitar els membres de la Brigada, en Pere Font i els seus treballadors, Els Agents Locals i Proteccio Civil que han fet una feina gratificant per mantenir la població en ordre. Igualment que el Regidor que anava molts dies amb en Pere Font amb el tractor, no m'enrecordo del nom però el felicito perquè sempre tenia un SI per tot i quan li vaig demanar que em treies la neu del meu carrer m'ho va fer.

FELICITATS A TOTS ELS QUE VAU TREBALLAR AQUEST DIA !

Atentament

Ramon

Anònim ha dit...

Jo tambè Lluis felicitar l'organització d'aquest dies en un poble que no estem acostumats a aquests gruixos de neu. Esmentar que el dimecres quan es van obrir les escoles algú va decidir molt encertadament que tots els cotxes puguessin pel passeig Pinediques i baixessin per el carrer de la Deixalleria, no hi va haver cap problema i havia personal de la policia local i protecció civil.
Endavant i moltes gràcies

Anònim ha dit...

Si jo com a Mare, em va samblar bé, però n'hi han moltes que se'ls hi prepara un dispositiu per LA SEGURETAT D'ELLES MATEIXES I ELS SEUS FILLS i pujaven més tard per no baixar d'allà.

Trobu que hi han persones molt desagraides pel mon, que se'ls hi prepara un dispositiu pe no pendre mal i encara no ho saben assimilar.

Felicitats a Tots !

Ma Rosa.

Anònim ha dit...

Estic content per la satisfacció manifestada pels comentaris anteriors. Hi ha d'haver de tot. Però com a veï de La Roca, la meva opinió es del tot a l'inreves. Deu ser que "poble poble" només es el casc urba.

Anònim ha dit...

Jo sóc veí de Castellets i t'entenc molt bé que la Roca hi hagi neu a les voreres.

Però les urbanitzacions a les voreres i passa poca gent a més no és comercial. Per tant té moltes poques opcions que patini la gent, en canvi a dins el poble si.

Vostè a de mirar per la seguretat. Segur que vostè no és queixarà perquè el carrer per passar amb el cotxe el té completament net per tant no és queixi tant perquè totes les urbanitzacions estem aixi i no ens queixem pas.

Anònim ha dit...

Jo volia escriure un comentari referent als de dalt. Es molt cert, jo estava amb una d'aquestes persones i afirmo que li va contestar això.

Montse.

Anònim ha dit...

No vull ser menys, i jo em sumo a les queixes d'aquest Senyor, el cap de la Brigada. Només vull dir-vos que a mi també em va dir el mateix, que li vaig preguntar educadament però ell em va contestar: " Ara no puc " i jo li vaig dir doncs quan puguis vens i ho neteges i em va respondre: " Ara no tinc temps, aneu-vos a tomar pel cul "!

Em mostro indignat per aquest senyor. Felicitats al resta de gent: Regidor i Alcalde, Brigada, Protecció Civil i Agents Locals.

Salut !

Josep.

Anònim ha dit...

Al veï de Castellets. Tinc dret a donar la meva opinió i queixar-me?
Que jo sapiga, el pensament i opinió unics son d'un altre epoca, per sort ja passada.
Que hi passi més o menys gent, no es justificació suficient. Tan sols la possibilitat de que UNA sola persona es pugui fer mal, ja es motiu suficient per esser tant eficient al centre del poble com a les urbanitzacions.
Que jo sapiga, paguem els mateixos impostos que tothom i tenim els mateixos drets que tothom.
A més a més, no es tracta de que no hi passessin, ES QUE ENCARA NO HI HAN PASSAT
Es que per a voste hi han ciutadans/es de primera i de segona?
Pels seus comentaris diria que ni han inclus de CUARTA.