dimarts, 9 de març del 2010

Nota de Protecció Civil sobre la nevada



Noticies

Després de la nevada caiguda aquest dilluns durant tot el dia, hem d’informar que durant la nit i la matinada s’han produit glaçades que deixa molt difícil la circulació de vehicles i de camions per el terme de la nostra població.

Després d’inspeccionar la zona el dilluns el vespre i que la màquina lleva – neus ha fet acte de presència a tots els carrers de la nostra població, s’ha pogut veure que molts carrers estant afectats per la neu tendre i que durant la nit s’ha glaçat s’ha d’anar molt en compte en agafar els vehicles:

PROTECCIÓ CIVIL VOLUNTARIS TARADELL RECOMANA:

a) No agafar els cotxes si no és completament necessari. Si s’ha d’agafar, s’ha d’anar amb molt de compte amb les plaques de Gel que s’han format durant la nit als carrers i carreteres.

b) Circular amb Cadenes a la Carretera de Santa Eugènia i Carretera de Montrodon encarà que hagin passat les lleva-neus s’hi ha format plaques de gel.

c) No circular per la Carretera de Viladrau ja que està molt coberta de neu.

d) NO ! NO circular pels carrers de Taradell sino és completament necessari per deixar treballar els serveis que han de normalitzar l’estat a la nostra població.

e) NO ! Pujar amb vehicles exceptuant que portin Cadenes o 4x4 a l’Urbanització de La Roca i Goitallops.

f) Trucar a l’Ajuntament o les escoles per assegurar-se si les classes es suprimiran o no.

Per qualsevol urgència o informació:

Policia Local de Taradell: 670019966
Protecció Civil de Taradell: 628927484
Ajuntament de Taradell: 938126100

TARADELLENCS I TARADELLENQUES: SI NO ÉS COMPLETAMENT NECESSARI, RECOMANEM QUE NO SORTIU DE CASA VOSTRA.

MOLTES GRÀCIES.

PROTECCIÓ CIVIL TARADELL

4 comentaris:

santi ha dit...

No sé com fan es van fer la inspecció del carrers però us asseguro que pel carrer Aiguafreda com pala llevaneus hi ha passat i els de protecció civiil també van passar de llarg.

Anònim ha dit...

Pel carrer Era del Tint van passar ahir a les 9 del vespre i cap cop més. La passada nevada que va fer al gener no va passar la màquina lleva-neus. A hores d'ara encara tenim neu al carrer.

Anònim ha dit...

Algú sap quantes vivendes hi ha a Taradell? i quants carrers? Els de la Brigada i els de Protecció Civil fan el que poden i més, si us plau tingueu paciència i si no en podeu tenir dons no estaria malament donar un cop de mà!!

Anònim ha dit...

Tens tota la veritat, els de Protecció Civil, La Brigada, en Pere Font, etc... fan tot el possible per tornar la normalitat.

PASSA UNA COSA: QUE LA GENT NO TÉ PACIÈNCIA I SEMPRE VOLEN SER PRIMERS ELLS !

FELICITATS PROTECCIÓ CIVIL I BRIGADA ! FEU EL QUE PODEU !

Només dic una cosa, el Carrer de Casa meu l'any pujat a natejar ara però no em queixo pas perquè entenc a totes les persones que treballen hores i hores per tornar a la normalitat