dijous, 2 de setembre del 2010

Carta d’en Guillem Muñoz Manzano



Cartes del Lector

Guillem Muñoz Manzano
Participant del camp de treball de Can Pic



Com a un dels participants del camp de treball de baster, carreter, i teatre de carrer organitzat per Mas Can Pic a Taradell, m'agradaria informar de la qualitat de la casa, com del tracte rebut per tots els monitors i de la gran experiència que he pogut viure durant aquests dies.

Han estat els millors dies amb diferència de tot el meu estiu, i tot ha estat gràcies al gran treball realitzat tant pels monitors del camp de treball com per Mas Can Pic.

M'ho he passat genial i he disfrutat com feia molt que no ho feia. Hem treballat al restaurant i cuidant la col•lecció dels Tonis de Taradell, i també hem participat en la Festa Major del poble, que per a mi personalment ha estat el millor de tot.

També hem tingut l'oportunitat de treballar amb nens i nenes petits, i la sensació que es sent quan un nen et somriu perquè l'has fet riure o s'ho està passant bé amb tu no té preu.

Recomano de tot cor que aquest camp de treball segueixi endavant tal com és ara mateix, ja que és gairebé immillorable i val moltíssim la pena.

Una salutació.