dilluns, 27 de setembre de 2010

Taradell Bloc estrena una pàgina amb l'agenda d'activitats del poble

Noticies

Taradell Bloc ha estrenat aquesta setmana una nova utilitat per tots els taradellencs. Es tracta d'una agenda d'activitats, fet amb el Google Calendar, mitjançant el qual podreu consultar totes les activitats que es fan a Taradell.

Per accedir-hi ho heu de fer a partir del nou menú de pestanyes superior on hi trobareu la opció: "Agenda d'activitats". Una vegada a dins veure un calendari (imatge inferior) amb totes les activitats del poble.

La idea és que el calendari es pugui anar actualitzant entre tots, per tant si sou d'alguna entitat que organitzeu activitats tot sovint i ens doneu el vostre mail (ha de ser de gmail), us donarem els permisos perquè vosaltres mateixos pugueu introduir les vostres activitats al calendari.

Si sou lectors del bloc i sabeu alguna activitat que no és al calendari, ens podeu enviar un mail a taradellbloc@gmail.com per fer-nos-ho saber o be deixar un comentari a sota del calendari. Cal que ens digueu el nom de l'activitat, el lloc, la data i l'hora.Si feu click damunt de +Google Calendar podreu accedir al calendari1 comentari:

Albert ha dit...

Molt bona iniciativa!