dimecres, 28 de desembre del 2011

Ràdio Taradell avança que la piscina coberta estarà enllestida per Setmana Santa

Innocentada 2011

Ràdio Taradell ha publicat avui l'exclusiva de l'any. Segons l'emissora municipal, especialitzada en publicar temes calents, la piscina coberta estarà acabada abans de Setmana Santa. A continuació us mostrem la notícia completa que també podeu veure al següent enllaç.

Font: Ràdio Taradell

La piscina coberta s'acabarà, finalment, abans de Setmana Santa

"L'Ajuntament de Taradell ha aconseguit desbloquejar, definitivament, la construcció de la piscina coberta, encallada des de fa anys. Abans de Setmana Santa, que serà a principis d'abril, estarà enllestida i a punt de rebre els primers usuaris. Això és possible gràcies a un intercanvi un pèl peculiar. El primer equip del Taradell fitxarà el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo després de festes. El més curiós és que no haurà de pagar res per aquest fitxatge, sinó que cobrarà per fer-ho. El Reial Madrid pagarà al club més de 2 milions d'euros i només posa una condició: que tots els taradellencs es facin socis del club madridista. La UD Taradell ho ha acceptat, però com que no sap què fer amb una suma tan important de diners, els cedirà a l'Ajuntament, que els destinarà a la piscina. Això sí, el club reclama que els jugadors tinguin accés gratis a la nova piscina coberta. L'alcalde, Lluís Verdaguer, ha celebrat la notícia i, fins i tot, l'oposició, que sempre ha criticat aquesta obra, ara està a favor de fer-se del Madrid. A algun li costarà més, però tot sigui per la piscina coberta".

La UD Taradell confirma la notícia:

Canvis a la directiva i Nous fitxatges i baixes pel primer equip del Taradell

"Tito Vilanova, fins ara segon entrenador del Futbol Club Barcelona, serà el nou tècnic de la Unió Deportiva Taradell. El tècnic, ha presentat la dimissió a Pep Guardiola i el Taradell s'ha aprofitat i l'ha contractat a cost zero. Cristiano Ronaldo, també serà nou jugador de la Unió Deportiva Taradell, tal i com informa Ràdio Taradell ( http://www.radiotaradell.net/ ), després que l'ajuntament de Taradell mantingués relacions amb el club taradellenc i el Real Madrid, s'ha acordat cedir Cristiano Ronaldo perquè despuntés a una categoria encara massa forta per ell.

En canvi, el Taradell ha arribat un acord amb l'Espanyol per traspassar per 10 Millons d'Euros, en defensa Joan Morcillo, que a les pròximes hores firmarà amb el club blanc i blau, el Taradell també podria incloure al migcampista Eduard Morató a l'operació. Kameni, podria ser el suplent de Manel Ochoa a la porteria de la Roureda.

A nivell institucional, Miquel Bou deixa la presidència per ser el màxim accionista del Ibiza CE i encara s'està decidint qui serà el nou president. La Junta ja s'està reunint a veure qui serà el nou president. El candidat més ben posicionat és Joan Puig però Albert Freixas també està sonant."