dilluns, 26 de març del 2012

Carta de denúncia

Carta

Avui ha estat un dia molt trist. Som una família que vivim a Taradell, davant del centre cultural Costa i Font. Aquest diumenge ens hem llevat, hem baixat a buscar el cotxe al pàrquing i ens hem adonat que ens havien robat les bicis del pàrquing. Hem anat a fer la denúncia, hem dinat amb la família i quan hem baixat a jugar al parc amb els nens (el parc que hi ha darrere del centre Costa i Font) hem vist amb tristor que el parc infantil tenia una nova decoració i bona part de la barana de fusta que l'envolta havia estat arrancada.

Després quan hem tornat a casa hi havia un home davant del pàrquing que estava escombrant uns cristalls. Algú havia trencat la lampadeta de l'entrada del edifici. Al final ha resultat que l'home era usuari del mateix pàrquing que nosaltres i també li havien pres les bicis (el pàrquing està compartit per dos blocs d'edificis).

Tot això ha passat en només un dia i en un radi d'uns 100 metres. Què haurà passat aquest cap de setmana en tot el poble?

La família que ens ha visitat no s'ha emportat gaire bona impressió del poble. D'un temps a aquesta part sentim a altres veïns del poble queixar-se de robatoris, veiem com una sèrie de persones es dedica a destrossar el mobiliari públic del poble. Avui ens ha tocat directament a nosaltres. Està clar que és una qüestió de respecte i d'educació, però pel que li correspon a l'Ajuntament, ens preguntem si no s'hauria de canviar el protocol de vigilància del poble, augmentant les patrulles o el personal, ja que en la nostra opinió sembla evident que és insuficient.

Susana Gurrea M. (Taradell)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

A nosaltres ja ens han trecant dos cops els retrovisors del cotxe, al carrer Ramon Pou

Susana ha dit...

Ostres quina tela, el robatori i la lampareta trencada va tenir joc molt a prop, al carrer Miquel Marti i Pol avans d'arribar al cap.

Anònim ha dit...

A nosaltres ens varen trencar els retrovisors dels dos cotxes el dia d'any nou!No varem ser el únics, ho varen fer a uns deu cotxes! Varem començar l'any accidentat a Taradell. Jo també crec que l'ajuntament hauria de posar més vigilancia, la veritat que no es un poble gaire "tanquil" desde la meva experiència. Esperem que no vagi a més.

Anònim ha dit...

Igual es que un guarda no es suficient per un poble tan extens.
Igual es que al ser guardes no tenen competencies(robatori de bicicletes).
Igual es que per quatre duros que cobren no volen arriscar la seva integritat fisica(aixo tinc entes).
Igual es...

Anònim ha dit...

exagerats...
Uns retrovisors trencats per cap d'any (gamberrada de borratxos), unes bicis robades...
Podríem proposar que poessin un militar armat a cada cantonada...

Taradell es un dels pobles mes tranquils que conec, però com a tot arreu hi ha gent que no es sap comportar que roba, per sort en aquest poble en tenim molt POCS d'aquests.

Anònim ha dit...

A l'hora de recollir els nens no pots ni deixar el cotxe al costat tranquilament. Si hi tens el bolso et pots trobar el vidre trencat i que el bolso ja no hi és.

Anònim ha dit...

La veritat es que desde fa un temps l´estat de deixadesa dels parcs sobretot el de can costa es lamentable,baranes arrancades,fonts y bancs arrencats,cigars,etc...

Y lo pitjor de tot es que seguramente ho fa gent del mateix poble...gent sense cap mena de educació.

Una llastima.

Albert ha dit...

A mi em sembla que els municipals no podem fer res per la por que tenen als que fan aquests actes incivics. De igual manera que hi ha gent que hi ha gent que es queixa de forma anónima. Els diners que es gaste l'ajuntament en arreglar les destroses es podrían gastar en una millor seguretat.

Anònim ha dit...

raffie o aixi es diu aquet energumenu que trenca retrovisors i de mes bretolades i no soc l´unic que ho ser som molts que l´em vist pero de moment sempre s´escapa al carrer de vic viu aquet personatge tots esperem que fagi 18 anys que de moment en te 17 i despres li podrem explicar el mateix que fuma porros en via publica passen mossos i te la sort que no li diuen res tot i que el coneixen be

Anònim ha dit...

Aquest personatge es el que van enganxar el pasat any, a ell i a dos més que es dedicaven a assaltar cases. En van detenir a un que era major d'edat i que actualment ia deu fer temps que transita tant panxo entre nosaltres i els altres dos, ell i un altre al ser menors d'edat els van deixar lliures amb "carrecs". Aquesta gentussa es dedicava a assaltar cases amb una arma de foc. Sort que no hi va haver-hi cap accident perquè ho haguessim lamentat tots menys ells que per el que sembla, no tenen escrupuls, ni civisme ni conciencia. Aquest individu també va amb un tal Ruben que viu a la roca i que va amb el cap rapat. Una altre perla que van trobar els mossos aquest any pasat al davant del bbva amb la cara feta un mapa perquè el van enganxar roban i li van donar de la seva pròpia medicina. Son energumens que es creuen per sobre la llei i es creuen mes llestos que la resta de nosaltres. La policia local no fan res perquè ni els mossos d'esquadra els avisen. Pam pam al culet i no hi tornis, i les coses com son, no disposem d'una patrulla de policia local com per tirar cohets, que l'unic que fan es gastar gasolina i trucar els mossos. Enfi, no pretenc criticar a la policia local ni molt menys, simplement que fagin la seva feina, perquè mentres ells xupen de diner public nosaltres hem de suportar a inadaptats com aquests com fumen porros a davant de l'esglesia a les 5 de la tarda, com intimiden als nostres fills, com busquen brega amb la gent gran i com roben i campen amb tota la cara dura. Això no s'ha de permetre i menys que ho fagin a la nostre cara i amb tota la impunitat.