diumenge, 20 de maig del 2012

La fira de teràpies naturals atreu molt públic tot i la incertesa meteorològica

Notícies




Notable èxit de la primera edició de Natturapia, la fira de teràpies naturals i trementinaires que es va fer al Gurri Xic de Taradell. Tot i que la pluja va fer acte de presència durant tot el dia amb intermitència, al matí molta gent va visitar la fira i va poder gaudir de "El bosc dels sentits", un espai on es poden contemplar diferents varietats d'arbres i plantes. La fira es celebrava durant tot el dia.


Natturapia comptava amb diferents espais dedicats a diferents tipus de teràpies naturals i productes ecològics. També s'hi podien trobar publicacions i un espai per a teràpies de relaxació o massatge natural. L'objectiu era donar a conèixer tractaments naturistes, plantes medicionals, tècniques de relaxació i mètodes de respiració. I, al mateix temps, oferir un espai de formació, informació i demostracions relacionades amb les teràpies naturals.


L'espai del Gurri Xic, al barri de Montrodon, és un espai ideal enmig de la vegetació i a l'aire lliure. Els visitants també podien gaudir del Bosc dels Sentits, que diumenge al matí va inaugurar el 'Passeig de les Constel·lacions'. Es tracta d'un espai que planteja un recorregut que mostra diferents tipus de plantes, espècies i arbres que podem trobar al bosc.


1 comentari:

Esperanza ha dit...

Tambien los dias lluviosos las personas disfrutan viviendo "ADAPTABILIDAD" un día exelent!!!