dilluns, 24 de desembre del 2007

Taradell Bloc us desitja un Bon Nadal i un Feliç Any Nou

Noticies

Taradell Bloc us vol desitjar un Bon Nadal, unes Bones Festes i una bona entrada a l'any 2008. Probablement, sinó hi ha res especial, fins el dia 2 de gener del proper any no tornarem a estar amb vosaltres i per això volem aprofitar per saludar-vos a tots.

Taradell Bloc va néixer l'11 de maig d’aquest any amb la intenció de fer un seguiment de la campanya electoral per les eleccions municipals que es van celebrar aquest any. Degut a l’èxit de la iniciativa vam decidir continuar oferint informacions locals, sobretot a nivell d’agenda, d’informació consistorial i esportiva i també repassant alguns dels llocs emblemàtics de la vila.

Val a dir que després de més de 7 mesos ens heu visitat més 15.600 vegades i heu visitat gairebé 28.000 pagines des dels 5 continents.

Volem acomiadar l’any oferint-vos, com fèiem al principi, aquestes dades estadístiques de les vostres visites. Bon any i Bones Festes!

(si feu click damunt de les imatges, les podreu veure millor)

15.680 visites des de l'11 de maig fins al 23 de desembre.

Les visites han vingut dels 5 continents i de 280 ciutats(zones) diferents.

27.952 pàgines vistes en aquest període, que s’han produït bastant homogèniament entre el mati i la tarda.

De totes les visites, n'hi ha un 74% d'usuaris habituals i un 26% d'usuaris nous.

La majoria de les visites, un 52%, son usuaris que ens visiten apuntant directament l'adreça de la pàgina. Un 26% ens localitzen a partir de cercadors i el 21% de les visites restants ens venen a veure a partir d'altres webs que ens enllacen.