dimecres, 23 de gener de 2008

Noves baranes per les escales de la Plaça de les Eres

Noticies

Dijous passat és van instal•lar a les escales de la Plaça de les Eres unes baranes per tal de poder-les baixar i pujar millor. Últimament s’havien recollit a l’Ajuntament una sèrie de instancies de vilatans de Taradell que manifestaven el seu neguit per aquesta mancança.

Fins i tot el grup municipal d’Esquerra de Taradell, va aprofitar el Ple Extraordinari de dimecres passat per incloure una pregunta a l’Equip de Govern en aquest sentit. L’oposició va demanar la instal•lació d’aquestes baranes i l’Equip de Govern l’hi va respondre que just l’endemà s’havien d’instal•lar i que per tant, esperaven que abans del proper Ple estiguessin instal•lades. El repte era gran perquè el següent Ple era just l’endemà, però dit i fet, en el Ple de Dijous ja és va poder dir que estaven muntades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Voldriem aclarir que
ERC de Taradell, en el ple d'octubre, van demanar la instal·lació de les baranes a la Plaça de les Eres, arrel de les demandes de diferents veïns del poble, que fèia temps que les havien sol·licitat i no se'ls havia escoltat.