dimecres, 2 d’abril del 2008

Dijous hi ha el Ple del mes d'abril

Ajuntament

Aquest proper dijous, dia 3 d'abril, es celebrarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Taradell el Ple ordinari corresponent al mes d'abril. Els punts de l'ordre del dia són els següents:

Ordre del dia - Objecte de la sessió

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar, si s’escau, l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, certificacions d’obres.
3.- Aprovar, si s’escau, declarar deserta la subhasta per a l’alienació de 4 solars municipals, el plec de clàusules economicoadministratives particular que ha de regir la subhasta per a l’alienació independent de 4 solars municipals, i la convocatòria de la licitació.
4.- Aprovar, si s’escau, donar suport a la petició de la comissió dels Tonis de Taradell perquè la Generalitat de Catalunya inclogui la festa dels Tonis de Taradell dins el Catàleg de Festes d’Interès Nacional.
5.- Aprovar, si s’escau, donar suport a la petició de l’Agrupació de la Festa del Toca-sons de Taradell perquè la Generalitat de Catalunya inclogui la Festa del Toca-sons de Taradell dins el Catàleg de Festes Recomanades.
6.- Aprovar, si s’escau, l’esborrany del protocol d’adhesió al programa “Anem al Teatre” de la Diputació de Barcelona.
7.- Aprovar, si s’escau, l’adhesió al protocol sobre el servei de préstec de material esportiu de la Diputació de Barcelona.
8.- Aprovar, si s’escau, el projecte del Consell Comarcal d’Osona relatiu a la creació d’una xarxa de rutes pels municipis d’osona per a bicicletes tot terreny (BTT).

B) Mocions
9.a.- Moció.

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals
10.- Comunicacions diverses al ple.
11.- Control d’òrgans municipals. Precs i preguntes.