divendres, 12 de juny del 2009

Divendres vinent es celebrarà a Taradell el primer aniversari de l'Osonosfera

Agenda

Amb el lema "Osona piula en xarxa" divendres vinent a les 8 del vespre es celebrarà a Taradell el primer aniversari de l'Osonosfera (web), la comunitat blocaire osonenca.

La trobada es farà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font del centre Cultural Can Costa i Font a partir de les 8 del vespre i el tema d'enguany serà el fenomen del microblogging en general i del Twitter en particular.

L'acte que estarà presentat pel blocaire i periodista Josep Comajoan (bloc i twitter), contarà amb la presencia de Saül Gordillo (bloc i twitter), reconegut blocaire i director de l'ACN (Agencia Catalana de Noticies) i la Trina Milan (bloc i twitter), presidenta d'STIC.CAT (web) que és l'associació que atorga els Premis Blocs Catalunya (web).

Després de les intervencions dels ponents s'iniciarà un debat sobre el tema que mitjançant l’ús d'eines 2.0 que permetrà que les opinions dels oients es projectin a una pantalla gegant. El debat també servirà per fer balanç del primer any de l'Osonosfera. Tot seguit farem un sopar d’aniversari al Restaurant de la Font Gran.

La Trobada està oberta a tots els blocaires o twittaires la comarca. Si hi voleu assistir cal que ompliu el següent formulari (aqui) per tal de confirmar la reserva del restaurant.

Que és el Twitter?

Taradell Bloc ja fa temps que utilitza el Twitter en l'apartat de "Taradell al moment", però pels que encara no sabeu que és el Twitter us deixo un vídeos que ho explica:


2 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Taradell tenia molts punts per ser la seu de la celebració d'aquest primer aniversari de l'Osonosfera, vista la rica comunitat blocaire de la població, començant per aquest mateix bloc. Felicitats, doncs, també, a la Taradellesfera.

Dolo ha dit...

Jo m'afegeixo a les felicitacions. I voldria demanar: si no només volem venir a l'acte en qüestió, també ens hem d'apuntar? no cal, oi? Gràcies. Ens veiem divendres a la biblioteca!