dimecres, 28 d’abril del 2010

TV3 estrena divendres "ull per ull", la minisèrie on apareixen carruatges dels Tonis

Noticies

Aquest divendres a les 10 de la nit a TV3 s'estrena la minisèrie “Ull per ull” que retrata la Barcelona convulsa dels anys 20. La Comissió de Tonis van cedir un total de 5 carruatges, 3 d’escala i 2 de vela i diversos animals. L’entitat també va participar en l’assessorament de la guarnició dels animals.

El rodatge es va fer el novembre del passat 2009 a Barcelona i Sabadell durant 5 dies. Entre els actors protagonistes hi ha Manu Fullola, Núria Gago i Lluís Homar.

També participen a Ermessenda

D’altra banda aquest passat divendres la comissió va finalitzar la seva participació en una altra producció, la minisèrie històrica ‘Ermessenda’ que produeix Ovideo TV i que s’emetrà també per TV3. En aquesta ocasió la Comissió ha cedit la base d’un carro que la productora ha acabat d’elaborar.

Aquest carro del segle X ara ha passat a formar part del fons material de la Comissió i està previst que surti al carrer al proper passant dels tres Tombs. El rodatge es va fer a Girona, Sabadell i Castellà del Vallès. Entre el repartiment destaquen Lluís Homar, Laia Marull, Julio Manrique, Roger Coma i Rosa Renom, entre d’altres.

Josep Presseguer, president de la Comissió, destaca que estan molt satisfets de poder participar en aquestes produccions ja que suposa un ingressos extres per l’entitat i l’oportunitat de donar a conèixer el patrimoni.

Font: ElTer.net