dijous, 1 de juliol del 2010

El Ple de l'Ajuntament de Taradell aprova una moció de rebuig a la senténcia del TC i fa una crida a participar a la manifestació d'Òmnium

Ajuntament

L'Ajuntament de Taradell va aprovar en el Ple que es va celebrar ahir al vespre una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut.

També va mostrar el suport a les resolucions que de manera majoritària es prenguin al Parlament de Catalunya en la sessió monogràfica que es celebrarà els propers dies i va instar a la ciutadania del municipi a que participi de manera massiva a la manifestació convocada pel proper 10 de juliol a les 18h.

La moció diu això:

Moció contra la senténcia del Tribunal Constitucional en relació l’Estatut de Catalunya
Moció

Que presenta el grup de CIU i el grup d’ERC-AM al Ple d’aquesta corporació.

Atés que el Tribunal Constitucional ha dictat sentència en relació l’Estatut de Catalunya.

Atés que aquesta sentencia ha suposat una retallada considerable a la columna vertebral i als principals eixos de l’Estatut, i ha suposat una retallada al nostre horitzó nacional i d’autogovern.

Atés que no s’ha respectat la voluntat del poble de Catalunya expressada democràticament el 18 de juny de 2006, quan va votar de manera favorable al nou Estatut de Catalunya, mostrant així el seu suport.

En relació als antecedents exposats els sotasignats proposem al ple l’adopció dels següents:

Acords

Primer.- Mostrar el rebuig de l’Ajuntament de Taradell a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut.

Segon.- Mostrar el suport de l’Ajuntament de Taradell a les resolucions que de manera majoritària es prenguin al Parlament de Catalunya en la sessió monogràfica que es celebrarà els propers dies.

Tercer.- Instar a la ciutadania del nostgre municipi que participi de manera massiva a la manifestació convocada pel proper 10 de juliol a les 18h.

Quart.- Comunicar l’adopció d’aquests acords al Parlament de Catalunya al Govern de la Generalitat, al Govern espanyol i a les entitat municipalistes de Catalunya.


Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies


1 comentari:

Anònim ha dit...

A més d'instar a la població a participar massivament a la manifestació, ho podrien facilitar organitzant un autobús (o més) per anar-hi, tal i com ha fet Torelló, per exemple.