dijous, 30 de setembre del 2010

La vaga gairebé no es nota a Taradell

Normalitat ahir a la tarda a la sortida de l'escola
Noticies

La vaga general que es va fer ahir arreu de l'estat no es va notar massa al poble de Taradell.

Tots el comerços del poble van obrir amb normalitat i el Polígons van treballar totes les empreses, industries i tallers.

Els equipaments publics com les oficines de l’Ajuntament, el Centre Cultural Costa i Font i la Biblioteca van obrir amb normalitat i sense registrar cap incidència.

Les escoles també van funcionar amb força normalitat. L'escola Sant Genís de Taradell la vaga va tenir un seguiment nul, així com a les dues escoles bressol del poble. A les Pinediques només vuit mestres van secundar la vaga i alguns alumnes van deixar d'assistir a classe.

A l'IES Taradell per contra, si que la vaga va ser secundada majoritàriament i s'hi van aplicar els serveis mínims establerts.

L’altre punt on la vaga es va fer notar va ser el del Transport Public dels Autocars Prat que també va funcionar amb serveis minims a les hores punta.

Finalment qui també va patir les incidències de la vaga va ser el mercat setmanal que es fa cada dimecres a la Plaça de les Eres. Només una parada, la de fruita, va oferir els seus productes als taradellencs.