dilluns, 8 de novembre del 2010

Ja es pot votar per l'Hereu 2011

Hereu i Pubillla als 3 tombs de 2010
 Noticies

El proper mes de gener, per la Festa dels Tonis, s'escollirà el nou hereu de Taradell que substituirà a Roger Muntades que ho ha estat durant el 2010.

Els candidats d'enguany, escollit per les entitats, són:

  • Ivan Aumatell Muntal
  • Gerard Conde Labraña
  • Joan Lloveras Clavell
  • Jordi Alexander Scheper Prat
  • Josep Masgrau Tió

Si voleu escollir l'hereu 2011 heu d'omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig de dues paneres. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o be a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Us animem a participar i volem recordar-vos que només entren en sorteig de 2 paneres les butlletes que s'han dipositat a les bústies esmentades.

Com cada any Taradell Bloc també obre una enquesta per saber qui penseu que serà l'Hereu 2011, podeu votar-hi a partir d'avui i fins el dia 7 de gener amb l'enquesta que trobareu al lateral dret d'aquest bloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que fos gaire difícil adjuntar una foto dels candidats per els que no coneixem el jovent d’aquest poble, i així podríem votar amb una mica de seny. Això també podria ser extensiu a l’hora de votar la pubilla.

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Per un moment,llegint el titular, m'he pensat que feies propaganda pel candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona ;-)