diumenge, 26 de juny del 2011

Les obres d'urbanització del nucli antic començaran el 4 de juliol

Notícies

El dilluns 4 de juliol és la data prevista perquè s'inicïin les obres de la primera fase d'urbanització del nucli antic de Taradell. Per això, aquest dimecres 29 de juny a les 9 del vespre es farà una reunió informativa sobre l'execució de les obres al Centre Cultural Costa i Font adreçada als veïns i als vilatans.

Al mateix temps l'Ajuntament de Taradell i l'empresa Construccions PRHOSA han editat el primer butlletí de les obres, que tindrà una periodicitat mensual amb l'obejctiu d'anar informant de les afectacions a les vies i a la circulació. També està previst obrir una oficina d'informació, situada a la Plaça número 14 de Taradell per atendre les consultes.

Les obres afectaran els carrers de l'Església, del Joc de la Pilota, una part del carrer de la Vila i La Plaça, que passaran a ser zona de prioritat invertida.


La primera mesura que es prendrà serà fer canvis a la circulació:

- Al Passeig Domènec Sert, en el tram entre el carrer de l'Església i la carretera de Mont-rodon, la circulació de vehicles serà d'una sola direcció i en sentit a la carretera de Mont-rodon.

- Al Passeig Domènec Sert i a la carretera de Balenyà, en el tram entre la carretera de Mont-rodon i la carretera de Balenyà, la circulació dels vehicles serà en una sola direcció i en sentit a la carretera de Mont-rodon.

- L'illa de cases formada per: carretera de Mont-rodon, passeig Sant Genís, carretera de Balenyà i Passeig Domènec Sert, es convertirà en un gran giratori i per tant passa a ser d'un sol sentit.

- Es crearan 40 places d'aparcament, en zona blava, al passeig Domènec Sert que passarà a ser d'un sol sentit.