dijous, 25 d’agost del 2011

El Carnavall d'estiu porta l'animació pels carrers de Taradell

Festa Major 2011


La segona edició del Carnaval d'estiu de Taradell ha tingut un major poder de convocatòria. Un centenar de joves han animat els carrers del municipi durant el dimecres a la nit a ritme de batukada. L'acte ha tingut, fins i tot, un pregó de Carnaval que ha estimulat els participants a beure i passar-s'ho bé, però també a fer-ho amb civisme i respecte.

A continuació podeu veure una galeria de fotografies dels participants en el Carnaval.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

súper-guay la batukada, sobretot pels que volíem dormir i matinar avui ! es podrien generar millors idees. I avui trabucs i demà birra-crucis. Un poble de soroll !

Anònim ha dit...

ja hi som! havia de sortir el ranci de turno...sense tu la festa major no seria el mateix! gràcies x ser-hi! jijiji!(a la farmàcia venen uns taps "estupendus") Bona Festa Major!

Dolo ha dit...

A mi, el birracrucis m'hi sobra. La resta em sembla bé, i també m'ha molestat, però m'aguanto (sóc una persona amb sort, que matina i dels que encara aguanta una mica el país).
El que em molesta, i MOLT!, és la brutícia que deixen darrere seu cada nit de les anomenades "carpes", alternatives, o a saber què més. I el pitjor de tot és que d'aquí uns dies encara n'hi haurà de merda al voltant del Pujoló -com l'any passat!-.
De totes maneres, bona Festa Major, visca en Tocasons! i Visca Taradell!

Anònim ha dit...

Avui ha acabat la festa major i ja esta tot net i pulit!! El soroll es inabitable... estem a la festa major, pero no crec que sigui tant greu fer soroll a les 11 de la nit.

Espero que ageu passat una gran festa major!