dimecres, 28 de desembre del 2011

El Col·legi Les Pinediques anuncia retallades de calefacció i de llum a partir del segon trimestre

Innocentada 2011

El Col·legi Les Pinediques de Taradell ha anunciat avui amb un comunicat oficial de la seva directora que a partir del segon trimestre s'aplicaran una sèrie de retallades que afectaran els seus alumnes. Les mesures es prenen per acostar-se a la situació de Finlàndia i passen per no engegar la calefacció durant l'hivern o usar llanternes per reduir les despeses en llum. Segons la seva directora, les retallades s'enmmarquen en l'actual crisi econòmica i social. Podeu veure el comunicat a continuació o al següent enllaç.



Untitled from pinediques on Vimeo

Des de taradell.com només us informem, i us avisem que mireu la data del comunicat per evitar alarmes entre els pares i mares dels alumnes.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

No és tanta broma això, no. A Roda, no hi ha calefacció als 2 pavellons durant l'hivern.

Anònim ha dit...

Ara si, em sento orgollós d'haver anat al col·legi Sant Genis i Santa Agnès. De les professores que vaig tenir, de les directores que vaig tenir, de tot el món que envoltava la nostra escola.

Ara veig, perquè la majoria de nens que surten del Sant Genis són ben educats i respectuosos i ara veig perquè la majoria de persones inciviques del poble surten de les Pinediques.

Com habitant del poble, em dono vergonya que una persona així, que té un al càrrec ( segons diu el video ), la directora de les Pinediques que ara no m'enrecordo com es diu, faci un comunicat com aquest !

Es la primera persona que a una escola ha de donar exemple. Aquest és l'exemple que dona vostè ?

Ser professor/a implica ensenyar moltes coses al nens i nenes però sobretot educació, però ara veig perquè la canalla d'avui en dia del nostre poble i que majoritariament han sortit de les Pinediques, són incivics i maleducats !

Felicitats Directora ! Reflexioni si us plau i jo em sembla que demanaria disculpes pel què ha fet

Joan.

Anònim ha dit...

Comunicat molt actual, ben pensat i adient el dia d'avui... Moltes felicitats als autors i a l'actriu!!!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comentari llarg. Per una directora d'una escola no es el correcte que faci una innocentada com aquesta a més els temps díficils que estem passant.

Jo cada any que passa, quedo més decepcionat d'aquesta directora i de l'educació del meu fill a Les Pinediques del meu fill !

Jo com a pare de un alumne i com el comentari de dalt crec que s'hauria de corregir-ho.

Toni

Joan ha dit...

Joan, potser et sents molt "orgollós" de l'educació que vas tenir, però aquesta educació no ha evitat que fessis, com a mínim, vuit faltes d'ortografia en el teu escrit.

Tampoc diu molt de l'educació rebuda el fet de prendre't seriosament aquest comunicat i no veure que estava fet en clau d'humor... innocent!

Per no parlar de la teva educació, quan generalitzes i qualifiques a totes les persones que treballen i estudien a l'escola de Les Pinediques, de "incívics i maleducats".

J ha dit...

No en tinc ni idea de qui sou però a mi em faria vergonya fer aquest comentaris. Jo vaig estudiar a Les Pinediques i actualment estic estudiant una enginyeria. Perquè hi hagin 4 bojos que curiosament surtin d'aquest col·legi no vols dir que hi hagin mals professor o que tots els que anem allà siguem així a més també hi han ex-alumnes del Sant Genís que també s'han descarrilat.

Perdoneu per les faltes!!!
Però crec que aquest comentaris són una injusticia molt gran!!!

J ha dit...

A més l'educació dels fills depèn molt més dels pares que dels professors!!!
Ho sento però estic molt indignat amb aquest comentari.

Un cop més disculpes per les faltes!!
Gràcies per deixar-me expressar la meva opinió.

Anònim ha dit...

Joan, com diu en Jep: vete a tu pueblo!
Un concell, envia els teus fills a les Pinediques, potser estem de sort i no surten com tu.

Anònim ha dit...

Els meus fills estan estudiant a les Pinadiques, perquè la meva dona va voler i només dir-vos que hi ha pares que estem molt disgustats amb l'actitud d'aquesta directora.

Poder faré faltes d'ortografia, però l'Educació la tinc més bona que vostè !

Joan.

Anònim ha dit...

Sembla mentida que una innocentada es tregui de context d'aquesta manera. On està el nostre sentit de l'humor? Si us plau no s'és ni millor ni pitjor per estudiar a un lloc o a un altre!!
Agafeu-vos les coses amb més bon humor si us plau veureu com hi guanyem tots!!
Apa que acabeu de passar unes BONES FESTES!!

Maria

J ha dit...

Estic d'acord amb lo que diu la Maria, però no puc suportar que es fiquin amb el col.legi que vaig estar estudiant quan era petit i a on per sort em van ensenyar moltes coses com són l'educació, el respecte a l'altre gent. Pel que es veu tu no devies ser a classe aquell dia oi???
Ja ser que jo faig faltes però vull remarcas que s'escriu LES PINEDIQUES!!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb la Maria. El sentit de l'humor no s'hauria de retallar. Per cert soc mare de nens de les Pinediques i em sap greu desfer la teoria del Joan pero d'aquesta escola i tambe de l'altra en surten grans persones i de tant en tant alguna que no ho es.
Estic encantada amb l'escola i amb la directora i agraeixo que en aquests temps s'ho sapiguen agafar aixi.
Un consell als qui no els agrada l'escola: que canviin rapidament els seus fills d'escola.

Anònim ha dit...

El segon paràgraf de l'escrit llarg d'en Joan em sembla altament insultant. Jo si fos d'ell m'ho faria mirar, i sobretot si porta els seus fills a una escola amb grans possibilitats d'acabar sent uns "incívics". Si l'única raó per triar escola dels seus fills és perquè la seva dona va voler, jo li diria que és un calçasses

Anònim ha dit...

Joan, sóc un noi de 13 anys que ara fa 2on d'ESO i vaig estudiar a les Pinediques.
1: No em considero ni un incivic ni un mal educat.
2: Si no sats entendre les bromes ni les ironies és problema teu, no del alumnes ni els professors i professores de les Pinediques.

Anònim ha dit...

Com a pares d'alumnes que van a Les Pinediques estem molt contents que gent com en Joan no portin els nens a la nostra escola, ens sap greu per l' escola del Sant Genís que hagin d'aguantar un personatge així. De les dues escoles poden sortir nens educats o no i cívics o incívics.