divendres, 13 de gener del 2012

Talls i restriccions de trànsit durant el passant dels Tres Tombs

Noticies

Protecció Civil Voluntaris de Taradell, portarà a terme un dispositiu per tal que la festa pugui transcórrer amb seguretat. Enguany, a part del volum de trànsit que implica la festa hi ha una concentració d'autocaravanes al municipi que suposarà complicacions en els accessos al poble principalment el divendres a la tarda i dissabte al matí.

Es recomana que tots els vehicles entrin per la carretera de Santa Eugènia o per la carretera de Balenyà. Seguidament hi ha un petit detall de les hores i llocs on la circulació quedarà afectada durant el Passant dels Tres Tombs:

Els accessos al poble es tallaran a partir de les 9 del matí. Per tant, es recomana utilitzar la Ronda de Ponent per tal d'enllaçar d'una punta a l'altre del poble.

A les 10 de matí es tallarà tota la circulació a tot el nucli urbà. A la urbanització La Roca quedaran tallats els accessos a l'Alzinar a partir de les 8 del matí. I els accessos a la urbanització romandran tancats de 11 a 12 i de 13:30 a 14h.

Es recomana a tots els visitants que aparquin en els polígons industrials del municipi: El Vivet si s'accedeix a Taradell per la carretera de Santa Eugènia i Castellets si s'accedeix a Taradell per Sant Miquel de Balenyà o carretera BV-5306. O a la zona esportiva.

Estarà prohibit aparcar en els següents carrers: c. de la Font, c. de l'Església, c. de Joan Maragall, ctra. de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, ctra. De Balenyà, c. de Catalunya, c. de Miquel Martí i Pol, camí Ral de Tona, c. de la Vila, plaça de les Eres, c. de Sant Sebastià, c. de Vic, c. de Guillem de Mont-rodon i aparcament la Carpa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Algu hem podria dir a on puc veure el recorregut exacte?

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

A la Web de l'Ajuntament www.taradell.cat i ha penjada la revista dels Tonis amb el programa d'actes i el recorregut.

Joan ha dit...

Hagués estat bé que aquí s'hagués penjat un planell dels carrers afectats...

Anònim ha dit...

Ho tindrem en compte pel proper any

Joan Puig
Cap d'equip de PC Taradell